03/03/2023 03/03/2023 Σήμερα στις 16:35 στο πρόγραμμα της Pemptousia TV, ο τενόρος Δημοσθένης Φιστουρής, Δρ. Μουσικολογίας ΕΚΠΑ, μιλάει με θέμα: «Μορφολογική ανάλυση των Ιδιομέλων της Μεγάλης Τεσσαρακοστής του Ιακώβου Πρωτοψάλτου και ερμηνευτικές αναλύσεις μέσα από τις εκτελέσεις των Πρίγγου, Στανίτσα, Νικολαΐδου, Θεοδοσοπούλου». Παρακολουθήστε την ομιλία που παραχώρησε στο «Ζ΄ Διεθνές συνέδριο, Μουσικολογικό και Ψαλτικό, μορφολογία αισθητική» του...
03 Μαρτίου, 2023 - 16:25
Τελευταία ενημέρωση: 03/03/2023 - 16:17

O τενόρος Δημοσθένης Φιστουρής, Δρ. Μουσικολογίας ΕΚΠΑ, στην Pemptousia TV

Διαδώστε:
O τενόρος Δημοσθένης Φιστουρής, Δρ. Μουσικολογίας ΕΚΠΑ, στην Pemptousia TV

Σήμερα στις 16:35 στο πρόγραμμα της Pemptousia TV, ο τενόρος Δημοσθένης Φιστουρής, Δρ. Μουσικολογίας ΕΚΠΑ, μιλάει με θέμα: «Μορφολογική ανάλυση των Ιδιομέλων της Μεγάλης Τεσσαρακοστής του Ιακώβου Πρωτοψάλτου και ερμηνευτικές αναλύσεις μέσα από τις εκτελέσεις των Πρίγγου, Στανίτσα, Νικολαΐδου, Θεοδοσοπούλου».

Παρακολουθήστε την ομιλία που παραχώρησε στο «Ζ΄ Διεθνές συνέδριο, Μουσικολογικό και Ψαλτικό, μορφολογία αισθητική» του Ιδρύματος Βυζαντινής Μουσικολογίας της Ιεράς Συνόδου της Εκκλησίας της Ελλάδος.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων