07/03/2023 07/03/2023 Συγκινητική ήταν η ανταπόκριση αγάπης των πιστών στο κάλεσμα της Ιεράς Συνόδου της Εκκλησίας της Ελλάδος και της Ιεράς Μητροπόλεως Ύδρας Σπετσών και Αιγίνης για άμεση και ουσιαστική συμπαράσταση και βοήθεια στους σεισμοπλήκτους σε Τουρκία και Συρία, οι οποίοι δοκιμάζονται σκληρά από τους διαδοχικούς φονικούς σεισμούς. Πιο συγκεκριμένα η Ιερά Μητρόπολη σήμερα Τρίτη 7 Μαρτίου, ...
07 Μαρτίου, 2023 - 20:15
Τελευταία ενημέρωση: 07/03/2023 - 19:52

10 τόνοι ανθρωπιστική βοήθεια από την Μητρόπολη Υδρας προς τους σεισμοπαθείς Τουρκίας και Συρίας

Διαδώστε:
10 τόνοι ανθρωπιστική βοήθεια από την Μητρόπολη Υδρας προς τους σεισμοπαθείς Τουρκίας και Συρίας

Συγκινητική ήταν η ανταπόκριση αγάπης των πιστών στο κάλεσμα της Ιεράς Συνόδου της Εκκλησίας της Ελλάδος και της Ιεράς Μητροπόλεως Ύδρας Σπετσών και Αιγίνης για άμεση και ουσιαστική συμπαράσταση και βοήθεια στους σεισμοπλήκτους σε Τουρκία και Συρία, οι οποίοι δοκιμάζονται σκληρά από τους διαδοχικούς φονικούς σεισμούς.

Πιο συγκεκριμένα η Ιερά Μητρόπολη σήμερα Τρίτη 7 Μαρτίου,  με τις  ευχές και ευλογίες του επιχώριου ιεράρχη κ. Εφραίμ, πραγματοποίησε την τρίτη και τελευταία ανθρωπιστική αποστολή, η οποία περιελάμβανε 15 παλέτες (10 τόνους).

Την όλη προσπάθεια συντόνισε ο Πρωτοσύγκελος Αρχιμανδρίτης Νεκτάριος Δαρδανός σε συνεργασία με τους Αρχιερατικούς Επιτρόπους και τα λοιπά στελέχη της τοπικής μας Εκκλησίας.

Η Ιερά Μητρόπολη απευθύνει ευχαριστίες προς  τους εθελοντές και τους αρωγούς της συγκέντρωσης της ανθρωπιστικής βοήθειας.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων