22/03/2023 22/03/2023 Τις ευχές του προς τον άγοντα τα ονομαστήριά του σήμερα Πατριάρχη Ιεροσολύμων κ.κ. Θεόφιλο έστειλε ο Πατριάρχης Μόσχας και πασών των Ρωσιών κ.κ. Κύριλλος.  “Σας συγχαίρω θερμά για την ονομαστική σας εορτή”, αναφέρει ο Πατριάρχης Μόσχας και προσθέτει ότι “Ενισχυμένοι από την προσευχητική μεσιτεία του ουράνιου προστάτη Σας, Θεοφίλου, του ταπεινού δούλου του Κυρίου, και...
22 Μαρτίου, 2023 - 11:22
Τελευταία ενημέρωση: 22/03/2023 - 11:31

Ευχές Πατριάρχη Μόσχας για τα ονομαστήρια του Πατριάρχη Ιεροσολύμων

Διαδώστε:
Ευχές Πατριάρχη Μόσχας για τα ονομαστήρια του Πατριάρχη Ιεροσολύμων

Τις ευχές του προς τον άγοντα τα ονομαστήριά του σήμερα Πατριάρχη Ιεροσολύμων κ.κ. Θεόφιλο έστειλε ο Πατριάρχης Μόσχας και πασών των Ρωσιών κ.κ. Κύριλλος. 

“Σας συγχαίρω θερμά για την ονομαστική σας εορτή”, αναφέρει ο Πατριάρχης Μόσχας και προσθέτει ότι “Ενισχυμένοι από την προσευχητική μεσιτεία του ουράνιου προστάτη Σας, Θεοφίλου, του ταπεινού δούλου του Κυρίου, και άλλων μαρτύρων που έδωσαν τη ζωή τους στη λίμνη της Σεβαστείας για την πίστη τους στον Χριστό”.

Στη συνέχεια του μηνύματος του ο Προκαθήμενος της Ρωσικής Εκκλησίας αναφέρεται στη διακονία του Προκαθημένου της Σιωνίτιδος Εκκλησίας επισημαίνοντας ότι “τελείτε επιμελώς την επίπονη Πατριαρχική λειτουργία, δείχνετε ζήλο για τη διατήρηση των μεγάλων Ορθοδόξων ιερών και καθοδηγείτε τον κλήρο και το ποίμνιο που έχουν ανατεθεί στη φροντίδα Σας να ακολουθήσουν την οδό εκπλήρωσης των εντολών του Θεού”.

“Με τη μεσιτεία του ουράνιου προστάτη σας, ο Πανάγαθος Κυβερνήτης του Κόσμου να σας στείλει τη γενναιόδωρη βοήθειά Του στο έργο σας και να σας χαρίζει υγεία για πολλά χρόνια”, καταλήγει.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων