27/05/2019 27/05/2019 Την Κυριακή, της Αγίας Φωτεινής  στο φρέαρ του Ιακώβ  τελέσθηκε, θεία Λειτουργία και Λιτανεία. Πιστοί από την Παλαιστίνη και την Ελλάδα ταξίδεψαν ως τη Σαμάρεια περνώντας τα στρατιωτικά σημεία ελέγχου για να βρεθούν στη Λειτουργία όπου χοροστάτησε ο Μακαριώτατος Πατριάρχης Ιεροσολύμων κ.κ. Θεόφιλος. Ο ηγούμενος της Μονής, Γέροντας Ιουστίνος, έχει ως τώρα δεχθεί αρκετές δολοφονικές...
27 Μαΐου, 2019 - 17:03
Τελευταία ενημέρωση: 27/05/2019 - 18:06

Εκεί όπου φανατικοί προσπαθούν να δολοφονήσουν τον ηγούμενο

Διαδώστε:
Εκεί όπου φανατικοί προσπαθούν να δολοφονήσουν τον ηγούμενο

Την Κυριακή, της Αγίας Φωτεινής  στο φρέαρ του Ιακώβ  τελέσθηκε, θεία Λειτουργία και Λιτανεία. Πιστοί από την Παλαιστίνη και την Ελλάδα ταξίδεψαν ως τη Σαμάρεια περνώντας τα στρατιωτικά σημεία ελέγχου για να βρεθούν στη Λειτουργία όπου χοροστάτησε ο Μακαριώτατος Πατριάρχης Ιεροσολύμων κ.κ. Θεόφιλος.

Ο ηγούμενος της Μονής, Γέροντας Ιουστίνος, έχει ως τώρα δεχθεί αρκετές δολοφονικές επιθέσεις από φανατικούς αλλόθρησκους προκειμένου να τον εξωθήσουν να εγκαταλείψει το προσκήνυμα.

Παρακολουθήστε:

 

 

 

 

 

 

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων