30/03/2023 30/03/2023 Το νέο Πνευματικό Κέντρο του Ιερού Ναού Γεννήσεως Θεοτόκου εγκαινιάστηκε στο Δενδροχώρι Τρικάλων από τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Τρίκκης, Γαρδικίου και Πύλης κ. Χρυσόστομο. Το κτήριο, ιδιοκτησίας του Ιερού Ναού, παρέμενε επί χρόνια ημιτελές και ολοκληρώθηκε τώρα με δαπάνη των ενοριτών, με σκοπό να αποδοθεί στους πιστούς και να χρησιμοποιηθεί αφενός ως Κατηχητικό, αφετέρου δε για...
Ενορίες : Ιερός Ναός Γεννήσεως Θεοτόκου Δενδροχωρίου Τρικάλων
30 Μαρτίου, 2023 - 17:30
Τελευταία ενημέρωση: 30/03/2023 - 16:44

Εγκαίνια Πνευματικού Κέντρου Ενορίας Γεννήσεως Θεοτόκου Δενδροχωρίου

Διαδώστε:
Εγκαίνια Πνευματικού Κέντρου Ενορίας Γεννήσεως Θεοτόκου Δενδροχωρίου

Το νέο Πνευματικό Κέντρο του Ιερού Ναού Γεννήσεως Θεοτόκου εγκαινιάστηκε στο Δενδροχώρι Τρικάλων από τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Τρίκκης, Γαρδικίου και Πύλης κ. Χρυσόστομο.

Το κτήριο, ιδιοκτησίας του Ιερού Ναού, παρέμενε επί χρόνια ημιτελές και ολοκληρώθηκε τώρα με δαπάνη των ενοριτών, με σκοπό να αποδοθεί στους πιστούς και να χρησιμοποιηθεί αφενός ως Κατηχητικό, αφετέρου δε για την κάλυψη κάθε μορφής εκδηλώσεων του εκκλησιάσματος.

Ο Σεβασμιώτατος  ευχήθηκε καταλλήλως στους παρισταμένους ενορίτες.

Περισσότερες Φωτογραφίες

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων