28/05/2019 28/05/2019 Τον Διευθυντή του Κέντρου Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων των ΗΠΑ, Robert Redfield, δέχθηκε στο πατριαρχικό μέγαρο, ο Καθολικός Πατριάρχης Γεωργίας, κ.κ. Ηλίας. Παρόντες στη συνάντηση ήταν ο υπουργός Υγείας της Γεωργίας, κ. David Sergeenko, ο Αμερικανός Αναπληρωτής Πρέσβης στις ΗΠΑ, ο κ. Jeff Benno και άλλοι αξιωματούχοι. Ο Πατριάρχης ευχαρίστησε τον Robert Redfield για την ενεργό υποστήριξή...
28 Μαΐου, 2019 - 12:14
Τελευταία ενημέρωση: 28/05/2019 - 13:07

Στον Πατρ. Γεωργίας ο διευθυντής του κέντρου ελέγχου νοσημάτων των ΗΠΑ

Διαδώστε:
Στον Πατρ. Γεωργίας ο διευθυντής του κέντρου ελέγχου νοσημάτων των ΗΠΑ

Τον Διευθυντή του Κέντρου Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων των ΗΠΑ, Robert Redfield, δέχθηκε στο πατριαρχικό μέγαρο, ο Καθολικός Πατριάρχης Γεωργίας, κ.κ. Ηλίας.

Παρόντες στη συνάντηση ήταν ο υπουργός Υγείας της Γεωργίας, κ. David Sergeenko, ο Αμερικανός Αναπληρωτής Πρέσβης στις ΗΠΑ, ο κ. Jeff Benno και άλλοι αξιωματούχοι.

Ο Πατριάρχης ευχαρίστησε τον Robert Redfield για την ενεργό υποστήριξή του στον αγώνα κατά της Ηπατίτιδα C, των ΣΜΝ και του AIDS, και του ζήτησε να βοηθήσει με τη δημόσια υγειονομική περίθαλψη.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων