05/04/2023 05/04/2023 Ενόψει των εορτών του Πάσχα, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Θηβών, Λεβαδείας και Αυλίδος κ. Γεώργιος, μαζί με κληρικούς και συνεργάτες του Οργανισμού Κοινωνικών Δομών της Μητροπόλεως «Η ΑΡΩΓΗ», επισκέφθηκε χθες την Τρίτη 4 Απριλίου 2023  τις γυναικείες φυλακές Ελεώνος και το Κέντρο Απεξάρτησης τοξικομανών κρατουμένων. Ο Σεβασμιώτατος μίλησε με όλες τις κρατούμενες και επισκέφθηκε το τμήμα...
05 Απριλίου, 2023 - 18:54
Τελευταία ενημέρωση: 05/04/2023 - 18:20

Επίσκεψη του Μητροπολίτη Θηβών στις γυναικείες φυλακές Ελεώνος και το Κέντρο Απεξάρτησης τοξικομανών

Διαδώστε:
Επίσκεψη του Μητροπολίτη Θηβών στις γυναικείες φυλακές Ελεώνος και το Κέντρο Απεξάρτησης τοξικομανών

Ενόψει των εορτών του Πάσχα, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Θηβών, Λεβαδείας και Αυλίδος κ. Γεώργιος, μαζί με κληρικούς και συνεργάτες του Οργανισμού Κοινωνικών Δομών της Μητροπόλεως «Η ΑΡΩΓΗ», επισκέφθηκε χθες την Τρίτη 4 Απριλίου 2023  τις γυναικείες φυλακές Ελεώνος και το Κέντρο Απεξάρτησης τοξικομανών κρατουμένων.

Ο Σεβασμιώτατος μίλησε με όλες τις κρατούμενες και επισκέφθηκε το τμήμα των ανήλικων κρατούμενων, καθώς και το τμήμα των κρατούμενων μητέρων με τα παιδιά τους.

Τους μίλησε για τα κοσμοσωτήρια γεγονότα που εορτάζουμε το Πάσχα, τόνισε ότι ο Χριστός είναι κοντά μας και θυσιάστηκε για όλους τους ανθρώπους και περιμένει τη μετάνοιά μας.

Τέλος τους ευχήθηκε για τις άγιες μέρες που έρχονται και τους μοίρασε τηλεκάρτες, είδη προσωπικής υγιεινής και καθαριότητας, δώρα και γλυκίσματα στα μικρά παιδιά.

Επίσης, ο Σεβασμιώτατος επισκέφθηκε το Κέντρο απεξάρτησης τοξικομανών κρατουμένων, μίλησε με όλους τους κρατούμενους, έναν έναν ξεχωριστά, τους πρόσφερε λαμπάδες και τηλεκάρτες και τους ευχήθηκε καλό Πάσχα.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων