07/04/2023 07/04/2023 Σύμφωνα με την Αγιορείτικη τάξη και με εγκαρδιότητα πραγματοποιήθηκε η επίσημη υποδοχή του Μητροπολίτη Ιωαννίνων κ. Μαξίμου στην Ιερά Μεγίστη Μονή Βατοπαιδίου. Ο Σεβασμιώτατος μετά από πρόσκληση του Καθηγουμένου της Ι.Μ.Μ. Βατοπαιδίου Γέροντος Εφραίμ, προεξάρχει της Ιεράς Πανηγύρεως της Μεγάλης Θεομητορικής και Δεσποτικής Εορτής κατά την οποία πανηγυρίζει η Μονή καθώς το Καθολικό της είναι...
07 Απριλίου, 2023 - 7:09
Τελευταία ενημέρωση: 07/04/2023 - 10:36

Τα προεόρτια του Ευαγγελισμού στην Ι.Μ.Μ. Βατοπαιδίου (ΒΙΝΤΕΟ)

Διαδώστε:
Τα προεόρτια του Ευαγγελισμού στην Ι.Μ.Μ. Βατοπαιδίου (ΒΙΝΤΕΟ)

Σύμφωνα με την Αγιορείτικη τάξη και με εγκαρδιότητα πραγματοποιήθηκε η επίσημη υποδοχή του Μητροπολίτη Ιωαννίνων κ. Μαξίμου στην Ιερά Μεγίστη Μονή Βατοπαιδίου.


Ο Σεβασμιώτατος μετά από πρόσκληση του Καθηγουμένου της Ι.Μ.Μ. Βατοπαιδίου Γέροντος Εφραίμ, προεξάρχει της Ιεράς Πανηγύρεως της Μεγάλης Θεομητορικής και Δεσποτικής Εορτής κατά την οποία πανηγυρίζει η Μονή καθώς το Καθολικό της είναι αφιερωμένο στον Ευαγγελισμό της Θεοτόκου.

Τον ιεράρχη υποδέχθηκε με εγκαρδιότητα ο Γέροντας Εφραίμ και οι πατέρες της Ι.Μ.Μ Βατοπαιδίου καθώς επίσης και ο Καθηγούμενος της Ιεράς Μονής Χιλανδαρίου Γέροντας Μεθόδιος.

Στη συνέχεια εν πομπή μετέβησαν στο Καθολικό του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου, όπου τελέστηκε Δέηση.

Διαβάστε επίσης: 

Φωτορεπορτάζ ope.gr: Η Ι.Μ.Μ Βατοπαιδίου πανηγυρίζει τον Ευαγγελισμό της Θεοτόκου

Φωτορεπορτάζ ope.gr: Η υποδοχή του Ιωαννίνων Μάξιμου στην Ι.Μ.Μ Βατοπαιδίου για τον Ευαγγελισμό της Θεοτόκου κατά το παλαιό ημερολόγιο

Πηγή: www.vatopedi.gr

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων