07/04/2023 07/04/2023 Τον νέο  Διοικητή της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Βοιωτίας κ. Περικλή Κουλκουβίνη υποδέχτηκε χθες στο γραφείο του ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης  Θηβών, Λεβαδείας και Αυλίδος κ. Γεώργιος. Ο Σεβασμιώτατος συζήτησε με τον νέο Διοικητή θέματα κοινού ενδιαφέροντος και επιβεβαίωσαν την αγαστή συνεργασία ανάμεσα στην Τοπική μας Εκκλησία και την Πυροσβεστική Υπηρεσία Βοιωτίας. Ο Σεβασμιώτατος ευχήθηκε στον κ. Κουλκουβίνη...
07 Απριλίου, 2023 - 9:45
Τελευταία ενημέρωση: 07/04/2023 - 9:27

Επίσκεψη του νέου Διοικητή της ΠΥ Βοιωτίας στον Μητροπολίτη Θηβών

Διαδώστε:
Επίσκεψη του νέου Διοικητή της ΠΥ Βοιωτίας στον Μητροπολίτη Θηβών

Τον νέο  Διοικητή της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Βοιωτίας κ. Περικλή Κουλκουβίνη υποδέχτηκε χθες στο γραφείο του ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης  Θηβών, Λεβαδείας και Αυλίδος κ. Γεώργιος.

Ο Σεβασμιώτατος συζήτησε με τον νέο Διοικητή θέματα κοινού ενδιαφέροντος και επιβεβαίωσαν την αγαστή συνεργασία ανάμεσα στην Τοπική μας Εκκλησία και την Πυροσβεστική Υπηρεσία Βοιωτίας.

Ο Σεβασμιώτατος ευχήθηκε στον κ. Κουλκουβίνη καλό Πάσχα, υγεία και δύναμη στα καθήκοντά του και ο κ. Κουλκουβίνης ευχαρίστησε τον Σεβασμιώτατο για την υποδοχή και τις ευχές του.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων