08/04/2023 08/04/2023 Στο πλαίσιο των φιλανθρωπικών δράσεων της Αρχιεπισκοπής Τιμισοάρας, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Βανάτου κ. Ιωάννης προέβη σε δωρεά δεκαέξι (16) νέων κρεβατιών στο Νεογνολογικό Τμήμα του Νοσοκομείου Επειγόντων Περιστατικών της Ρέσιτσα. Η δωρεά ήταν ευσπρόδεκτη, καθώς τα υπάρχοντα κρεβάτια στο Νοσοκομείο δεν ανταποκρίνονταν πλέον στα πρότυπα ποιότητας και κρίθηκε απαραίτητη η αντικατάσταση τους με καταλληλότερα. Να...
08 Απριλίου, 2023 - 15:53
Τελευταία ενημέρωση: 08/04/2023 - 16:07

Δωρεά κρεβατιών για νεογέννητα από τον Μητροπολίτη Βανάτου

Διαδώστε:
Δωρεά κρεβατιών για νεογέννητα από τον Μητροπολίτη Βανάτου

Στο πλαίσιο των φιλανθρωπικών δράσεων της Αρχιεπισκοπής Τιμισοάρας, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Βανάτου κ. Ιωάννης προέβη σε δωρεά δεκαέξι (16) νέων κρεβατιών στο Νεογνολογικό Τμήμα του Νοσοκομείου Επειγόντων Περιστατικών της Ρέσιτσα.

Η δωρεά ήταν ευσπρόδεκτη, καθώς τα υπάρχοντα κρεβάτια στο Νοσοκομείο δεν ανταποκρίνονταν πλέον στα πρότυπα ποιότητας και κρίθηκε απαραίτητη η αντικατάσταση τους με καταλληλότερα.

Να σημειωθεί ότι δεν είναι η πρώτη φορά που το Νοσοκομείο γίνεται δέκτης φιλανθρωπικών κινήσεων από την πλευρά της τοπικής Εκκλησίας, καθώς ο Σεβασμιώτατος έχει συμβάλει επίσης στην επισκευή τμήματος της οροφής.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων