10/04/2023 10/04/2023 Στην καστροπολιτεία της Ανδρούσης μετέβη το εσπέρας της Κυριακής των Βαΐων ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μεσσηνίας κ. Χρυσόστομος και προέστη της Ακολουθίας του Νυμφίου. Τον Σεβασμιώτατο πλαισίωσαν ο εφημέριος του Ιερού Ναού Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Ανδρούσης και Αρχιερατικός Επίτροπος της ομώνυμης Αρχιερατικής Περιφέρειας Πρωτοπρεσβύτερος Παναγιώτης Κρόμπας και ο Διάκονος Θεόφιλος Κυριάκος. Παρέστησαν οι Βουλευτές κ....
10 Απριλίου, 2023 - 8:10
Τελευταία ενημέρωση: 10/04/2023 - 8:17

Στην καστροπολιτεία της Ανδρούσης ο Μεσσηνίας Χρυσόστομος για την Ακολουθία του Νυμφίου

Διαδώστε:
Στην καστροπολιτεία της Ανδρούσης ο Μεσσηνίας Χρυσόστομος για την Ακολουθία του Νυμφίου

Στην καστροπολιτεία της Ανδρούσης μετέβη το εσπέρας της Κυριακής των Βαΐων ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μεσσηνίας κ. Χρυσόστομος και προέστη της Ακολουθίας του Νυμφίου.

Τον Σεβασμιώτατο πλαισίωσαν ο εφημέριος του Ιερού Ναού Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Ανδρούσης και Αρχιερατικός Επίτροπος της ομώνυμης Αρχιερατικής Περιφέρειας Πρωτοπρεσβύτερος Παναγιώτης Κρόμπας και ο Διάκονος Θεόφιλος Κυριάκος.

Παρέστησαν οι Βουλευτές κ. Ιωάννης Λαμπρόπουλος και Μίλτος Χρυσομάλλης, ο Δήμαρχος Μεσσήνης κ. Γιώργος Αθανασόπουλος και οι Αντιπεριφερειάρχες κ. Ανδρέας Τσουκαλάς και Ευστάθιος Αναστασόπουλος.

Ο Σεβασμιώτατος ευχήθηκε στο πολυπληθές εκκλησίασμα της ιστορικής κωμόπολης τα δέοντα για τις Άγιες Ημέρες που διανύουμε και αναφέρθηκε ιδιαίτερα στα μηνύματα που απηχούν τα γεγονότα της Μεγάλης Εβδομάδος.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων