10/04/2023 10/04/2023 Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ρεθύμνης και Αυλοποτάμου κ. Πρόδρομος υποδέχθηκε στο γραφείο του τον κ. Βασίλειο Σκουντή, υποψήφιο βουλευτή νομού Ρεθύμνης του πολιτικού κόμματος «ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ». Ο κ. Σκουντής έλαβε την ευχή του Σεβασμιωτάτου για την έναρξη της προσπάθειάς του στο χώρο της πολιτικής και συζήτησε με τον Ποιμενάρχη για θέματα της επικαιρότητας και ζητήματα του τόπου....
10 Απριλίου, 2023 - 18:25
Τελευταία ενημέρωση: 10/04/2023 - 18:26

Ο Μητροπολίτης Ρεθύμνης υποδέχθηκε τον υποψήφιο βουλευτή Βασίλειο Σκουντή

Διαδώστε:
Ο Μητροπολίτης Ρεθύμνης υποδέχθηκε τον υποψήφιο βουλευτή Βασίλειο Σκουντή

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ρεθύμνης και Αυλοποτάμου κ. Πρόδρομος υποδέχθηκε στο γραφείο του τον κ. Βασίλειο Σκουντή, υποψήφιο βουλευτή νομού Ρεθύμνης του πολιτικού κόμματος «ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ».

Ο κ. Σκουντής έλαβε την ευχή του Σεβασμιωτάτου για την έναρξη της προσπάθειάς του στο χώρο της πολιτικής και συζήτησε με τον Ποιμενάρχη για θέματα της επικαιρότητας και ζητήματα του τόπου.

Ο Σεβασμιώτατος ευχήθηκε στον κ. Σκουντή κάθε επιτυχία στη νέα του προσπάθεια για το καλό του τόπου, μνημονεύοντας τη μέχρι σήμερα ευδόκιμη υπηρεσία του στο χώρο του αθλητισμού και της δημοσιογραφίας.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων