11/04/2023 11/04/2023 Σήμερα Μ. Τρίτη, 11 Απριλίου 2023, επισκέφθηκε τα Γραφεία της Ιερά Μητρόπολη Κορίνθου ο Κορίνθιος Υφυπουργός Έρευνας και Τεχνολογίας κ. Χρίστος Δήμαςπροκειμένου να λάβει την ευχή και την ευλογία του Σεβ. Μητροπολίτου  κ. Διονυσίου για τις επικείμενες βουλευτικές εκλογές. Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε σε ιδιαίτερα θερμό κλίμα με τον κ. Υφυπουργό και τον Ποιμενάρχηνα έχουν την...
11 Απριλίου, 2023 - 16:45
Τελευταία ενημέρωση: 11/04/2023 - 15:51

Ο υφυπουργός Έρευνας και Τεχνολογίας Χρήστος Δήμας στον Κορίνθου Διονύσιο

Διαδώστε:
Ο υφυπουργός Έρευνας και Τεχνολογίας Χρήστος Δήμας στον Κορίνθου Διονύσιο

Σήμερα Μ. Τρίτη, 11 Απριλίου 2023, επισκέφθηκε τα Γραφεία της Ιερά Μητρόπολη Κορίνθου ο Κορίνθιος Υφυπουργός Έρευνας και Τεχνολογίας κ. Χρίστος Δήμαςπροκειμένου να λάβει την ευχή και την ευλογία του Σεβ. Μητροπολίτου  κ. Διονυσίου για τις επικείμενες βουλευτικές εκλογές.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε σε ιδιαίτερα θερμό κλίμα με τον κ. Υφυπουργό και τον Ποιμενάρχηνα έχουν την ευκαιρία να συζητήσουν για τις επερχόμενες Βουλευτικές Εκλογές της 21ης Μαΐου 2023 και να ανταλλάξουν απόψεις για θέματα της τρέχουσας επικαιρότητας.

Ο κ. Υφυπουργός επέδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον για το πολυποίκιλο και πολυεύθυνο έργο της Ι. Μητροπόλεως μας και δήλωσε την αμέριστη συμπαράσταση του σε αυτό θέτοντας τον εαυτό του στην διάθεση της Ι. Μητροπόλεως ώστε να συνδράμει ουσιαστικά όπου μπορεί.

Ο Σεβασμιώτατος  ευχαρίστησε θερμά τον κ. Δήμα για την ευγενική επίσκεψή του και του ευχήθηκε καλόν αγώνα και «Καλή Ανάσταση»!

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων