12/04/2023 12/04/2023 Το παραδοσιακό προσκυνηματικό Βάπτισμα πραγματοποιήθηκε στον Ιορδάνη ποταμό το μεσημέρι της Μεγάλης Τρίτης 29 Μαρτίου/11 Απριλίου 2023. Στον τόπο του Βαπτίσματος του Κυρίου τελέστηκε Αγιασμός από τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Καπιτωλιάδος κ. Ησύχιο και τον Αρχιμανδρίτη π. Κλαύδιο, οι οποίοι πλαισιώθηκαν από τον Ηγούμενο της Ιεράς Μονής του Αγίου Ιωάννου του Προδρόμου και Βαπτιστού, η οποία...
12 Απριλίου, 2023 - 21:11
Τελευταία ενημέρωση: 12/04/2023 - 21:04

Προσκυνηματικό Βάπτισμα στον Ιορδάνη ποταμό τη Μεγάλη Τρίτη

Διαδώστε:
Προσκυνηματικό Βάπτισμα στον Ιορδάνη ποταμό τη Μεγάλη Τρίτη

Το παραδοσιακό προσκυνηματικό Βάπτισμα πραγματοποιήθηκε στον Ιορδάνη ποταμό το μεσημέρι της Μεγάλης Τρίτης 29 Μαρτίου/11 Απριλίου 2023.

Στον τόπο του Βαπτίσματος του Κυρίου τελέστηκε Αγιασμός από τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Καπιτωλιάδος κ. Ησύχιο και τον Αρχιμανδρίτη π. Κλαύδιο, οι οποίοι πλαισιώθηκαν από τον Ηγούμενο της Ιεράς Μονής του Αγίου Ιωάννου του Προδρόμου και Βαπτιστού, η οποία βρίσκεται στην Δυτική Όχθη του Ιορδάνη ποταμού, Καθηγούμενο Αρχιμανδρίτη π. Βαρθολομαίο.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων