30/05/2019 30/05/2019 Στο πλευρό των ασθενών που πάσχουν από σκλήρυνση κατά πλάκας τάσσεται η Ορθόδοξη Εκκλησία της Ρουμανίας, έχοντας δημιουργήσει δύο κέντρα  για τα άτομα που πάσχουν από νευροεκφυλιστικές ασθένειες . Το ένα βρίσκεται στην Οράντεα και το άλλο στην Τιμισοάρα. Στη Ρουμανία υπάρχουν περίπου 7.500 άτομα που έχει διαγνωστεί με σκλήρυνση κατά πλάκας, . Το Κέντρο...
30 Μαΐου, 2019 - 14:53

Η Εκκλησία της Ρουμανίας για τους ασθενείς με σκλήρυνση κατά πλάκας

Διαδώστε:
Η Εκκλησία της Ρουμανίας για τους ασθενείς με σκλήρυνση κατά πλάκας

Στο πλευρό των ασθενών που πάσχουν από σκλήρυνση κατά πλάκας τάσσεται η Ορθόδοξη Εκκλησία της Ρουμανίας, έχοντας δημιουργήσει δύο κέντρα  για τα άτομα που πάσχουν από νευροεκφυλιστικές ασθένειες .

Το ένα βρίσκεται στην Οράντεα και το άλλο στην Τιμισοάρα.

Στη Ρουμανία υπάρχουν περίπου 7.500 άτομα που έχει διαγνωστεί με σκλήρυνση κατά πλάκας, .

Το Κέντρο Κοινωνικών Υπηρεσιών “Η φροντίδα της Θεοτόκου” στην επαρχεία της Οράντεα εξυπηρετεί 150 άτομα με σκλήρυνση κατά πλάκας, ενώ στην Τιμισοάρα εξυπηρετούνται 400 άνθρωποι.

Στα κέντρα αυτά εργάζονται ψυχολόγοι, κοινωνικοί λειτουργοί, ψυχιάτροι, αλλά και ιατροί, όπως επίσης και ομάδες εθελοντών.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων