21/04/2023 21/04/2023 Τέσσερις Κατηχουμένοι της Ιεράς Μητρόπολης Κορέας έγιναν Ορθόδοξοι Χριστιανοί στην Εκκλησία του Αγίου Παύλου στο Ίντσον, μέσω των Μυστηρίων του Βαπτίσματος και του Χρίσματος. Τα ονόματά τους είναι: Stella Willis, Victor Tom, Tatianna Tom και Gabriel Michaelovich. Από τη Μητρόπολη Κορέας εκφράζονται θερμά συγχαρητήρια σε όλους και  όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά: “προσευχόμαστε οι τέσσερις νεοφώτιστοι αδελφοί...
21 Απριλίου, 2023 - 15:30
Τελευταία ενημέρωση: 21/04/2023 - 15:19

Κορέα: Νεοφώτιστοι Ορθόδοξοι Χριστιανοί στην Εκκλησία του Αγίου Παύλου

Διαδώστε:
Κορέα: Νεοφώτιστοι Ορθόδοξοι Χριστιανοί στην Εκκλησία του Αγίου Παύλου

Τέσσερις Κατηχουμένοι της Ιεράς Μητρόπολης Κορέας έγιναν Ορθόδοξοι Χριστιανοί στην Εκκλησία του Αγίου Παύλου στο Ίντσον, μέσω των Μυστηρίων του Βαπτίσματος και του Χρίσματος.

Τα ονόματά τους είναι: Stella Willis, Victor Tom, Tatianna Tom και Gabriel Michaelovich.

Από τη Μητρόπολη Κορέας εκφράζονται θερμά συγχαρητήρια σε όλους και  όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά: “προσευχόμαστε οι τέσσερις νεοφώτιστοι αδελφοί και αδελφές, που έλαβαν το φως του Χριστού, να ζήσουν μια ζωή με πίστη και αφοσίωση ως Ορθόδοξοι Χριστιανοί μέχρι τα τέλη της επίγειας ζωής τους“.

Περισσότερες Φωτογραφίες

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων