22/04/2023 23/04/2023 Στην τελική ευθεία μπαίνει η ανέγερση του σχολείου στην Ενορία του Τιμίου Σταυρού Κακερέρε, όπως κάνει γνωστό η Ιερά Επισκοπή Μπουκόμπας και Δυτικής Τανζανίας. Σύμφωνα με την ενημέρωση της Ιεράς Επισκοπής, εκφράζεται η προσδοκία ότι σε λίγο διάστημα το σχολείο θα έχει ολοκληρωθεί, οπότε θα αρχίσει η επίπλωση και η οργάνωση λειτουργίας του. Αναλυτικά η...
22 Απριλίου, 2023 - 20:52
Τελευταία ενημέρωση: 23/04/2023 - 1:19

Ανέγερση νέου σχολείου στην Ιερά Επισκοπή Μπουκόμπας και Δυτικής Τανζανίας

Διαδώστε:
Ανέγερση νέου σχολείου στην Ιερά Επισκοπή Μπουκόμπας και Δυτικής Τανζανίας

Στην τελική ευθεία μπαίνει η ανέγερση του σχολείου στην Ενορία του Τιμίου Σταυρού Κακερέρε, όπως κάνει γνωστό η Ιερά Επισκοπή Μπουκόμπας και Δυτικής Τανζανίας.

Σύμφωνα με την ενημέρωση της Ιεράς Επισκοπής, εκφράζεται η προσδοκία ότι σε λίγο διάστημα το σχολείο θα έχει ολοκληρωθεί, οπότε θα αρχίσει η επίπλωση και η οργάνωση λειτουργίας του.

Αναλυτικά η ενημέρωση της Ιεράς Επισκοπής Μπουκόμπας και Δυτικής Τανζανίας:

«Δοξάζουμε τον Κύριο και ευχαριστουμε τον αδ. κ. Πέτρο Τσέχο Ορθόδοξο, που χρηματοδότησε την ανέγερση και ευγνωμονούμε την Ορθόδοξη Αδελφότητα Εξωτερικής Ιεραποστολής Θεσσαλονίκης για την μεσολάβηση.
Σε λίγο διάστημα πιστεύουμε ότι το Σχολείο θα έχει ολοκληρωθεί, οπότε θα αρχίσουμε την επίπλωση και την οργάνωση λειτουργιας του Σχολειου.

Ελπίζουμε ότι ο Κύριος θα χαρίσει στα φτωχά μας παιδιά το δώρο της ορθόδοξης εκπαίδευσης που οραματιζόμαστε να προσφέρουμε στα πεινασμένα, άρρωστα, ξυπόλητα, γυμνα παιδιά μας, που είναι ο θησαυρός μας και το μέλλον μας. Έχουν δικαίωμα κι αυτά στην εκπαίδευση. Το έργο του Πατροκοσμά γίνεται πραγματικότητα στην Ιεραποστολή. Οι φτωχές, μικρές και καινούργιες Ιεραποστολικές Επισκοπές σε Αφρική και Ασία έχουν σχολεία στις ενορίες. Άρα έχει μέλλον η Ορθοδοξία, στις Ιεραποστολικές Ενορίες και Επισκοπές που μιμούνται τον Πατροκοσμά…»

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων