24/04/2023 24/04/2023 Μέσα στην αναστάσιμη χαρά της περιόδου τελέσθηκε ο Μεθέορτος Εσπερινός και η Ιερά Λιτάνευση της εικόνας του Αγίου Γεωργίου στην εορτάζουσα ενορία του Αγίου Μεγαλομάρτυρος Γεωργίου Λαρίσης. Στο κήρυγμά του ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης κ. Ιερώνυμος αναφέρθηκε στην πεποίθηση των μεγαλομαρτύρων και των μαρτύρων του Χριστού στην Ανάσταση, τονίζοντας ότι και ο Άγιος Γεώργιος με χαρά...
24 Απριλίου, 2023 - 10:37
Τελευταία ενημέρωση: 24/04/2023 - 10:38

Ο μεθέορτος Εσπερινός του Αγίου Γεωργίου στη Λάρισα

Διαδώστε:
Ο μεθέορτος Εσπερινός του Αγίου Γεωργίου στη Λάρισα

Μέσα στην αναστάσιμη χαρά της περιόδου τελέσθηκε ο Μεθέορτος Εσπερινός και η Ιερά Λιτάνευση της εικόνας του Αγίου Γεωργίου στην εορτάζουσα ενορία του Αγίου Μεγαλομάρτυρος Γεωργίου Λαρίσης.

Στο κήρυγμά του ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης κ. Ιερώνυμος αναφέρθηκε στην πεποίθηση των μεγαλομαρτύρων και των μαρτύρων του Χριστού στην Ανάσταση, τονίζοντας ότι και ο Άγιος Γεώργιος με χαρά υπέστη τα βασανιστήρια και το μαρτύριο έχοντας πίστη στην Ανάσταση.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων