25/04/2023 25/04/2023 Σειρά συναντήσεων είχε σήμερα, Τρίτη 25 Απριλίου 2023, ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερώνυμος στο γραφείο του στην Ιερά Αρχιεπισκοπή. Πρώτη επισκέφθηκε την Αρχιεπισκοπή η Υφυπουργός Τουρισμού και υποψήφια Βουλευτής της Ν.Δ. στην Περιφέρεια Ανατολικής Αττικής, Σοφία Ζαχαράκη. Την κ. Υφυπουργό υποδέχθηκε αρχικά ο Πρωτοσύγκελλος της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αρχιμανδρίτης π. Βαρνάβας Θεοχάρης. Μετά...
25 Απριλίου, 2023 - 13:53
Τελευταία ενημέρωση: 25/04/2023 - 18:47

Σειρά συναντήσεων είχε σήμερα ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος

Διαδώστε:
Σειρά συναντήσεων είχε σήμερα ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος

Σειρά συναντήσεων είχε σήμερα, Τρίτη 25 Απριλίου 2023, ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερώνυμος στο γραφείο του στην Ιερά Αρχιεπισκοπή.

Πρώτη επισκέφθηκε την Αρχιεπισκοπή η Υφυπουργός Τουρισμού και υποψήφια Βουλευτής της Ν.Δ. στην Περιφέρεια Ανατολικής Αττικής, Σοφία Ζαχαράκη. Την κ. Υφυπουργό υποδέχθηκε αρχικά ο Πρωτοσύγκελλος της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αρχιμανδρίτης π. Βαρνάβας Θεοχάρης.

Μετά το καλωσόρισμα και τις αναστάσιμες ευχές η σύντομη συζήτηση επικεντρώθηκε σε θέματα κοινού ενδιαφέροντος ενώ από την πλευρά του ο Μακαριώτατος ευχήθηκε στην κ. Ζαχαράκη καλή επιτυχία στις επικείμενες εκλογές.

Ακολούθησε συνάντηση του Αρχιεπισκόπου με τον Έξαρχο της Αρμενικής Καθολικής Εκκλησίας στην Ελλάδα, Σεβασμιώτατο κ. Hovsep Bezazian. Η συζήτηση επικεντρώθηκε σε θέματα αμοιβαίου ενδιαφέροντος καθώς και στις σχέσεις της Εκκλησίας με την Αρμενική Εκκλησία.

Επόμενος επισκέπτης ήταν ο Δήμαρχος Μοσχάτου – Ταύρου κ. Ανδρέα Ευθυμίου. Ακολούθησε συζήτηση μεταξύ του κ. Δημάρχου και του Αρχιεπισκόπου και ανταλλαγή απόψεων σε θέματα συνεργασίας.

Ακολούθησε συνάντηση με την πρώην Αντιδήμαρχο Αθηναίων και υποψήφια Βουλευτή της Ν.Δ. στην Περιφέρεια της Α’ Αθηνών κ. Άννα Ροκοφύλλου.

Το μεσημέρι ο Αρχιεπίσκοπος συναντήθηκε με τον Επικεφαλής του Συνασπισμού “Εθνική Δημιουργία” κ. Θάνο Τζήμερο, τον Αντιπρόεδρο κ. Φαήλο Κρανιδιώτη και με τον παλαίμαχο ποδοσφαιριστή και υποψήφιο Βουλευτή Επικρατείας της “Εθνικής Δημιουργίας” κ. Βασίλειο Τσιάρτα.

 

        

Φωτογραφίες: Χρήστος Μπόνης 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων