01/06/2019 01/06/2019 Στις 27 Μαΐου στο πολιτιστικό κέντρο της πόλης Uglich (περιοχή Yaroslavl), πραγματοποιήθηκε η έναρξη του 4ου Διεθνούς Ορθόδοξου Φεστιβάλ Χορωδιών Παιδιών και Νέων “Αλέξανδρος Νέβσκυ”. Στο φετινό φεστιβάλ συμμετείχαν περισσότερα από 400 χορωδιακά συγκροτήματα από τη Ρωσία, τη Λευκορωσία και τη Σερβία. Κατά τη διάρκεια του φεστιβάλ οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να επικοινωνήσουν και...
01 Ιουνίου, 2019 - 14:51

Πάνω από 400 χορωδίες στο Φεστιβάλ “Αλέξανδρος Νέφσκυ”

Διαδώστε:
Πάνω από 400 χορωδίες στο Φεστιβάλ “Αλέξανδρος Νέφσκυ”

Στις 27 Μαΐου στο πολιτιστικό κέντρο της πόλης Uglich (περιοχή Yaroslavl), πραγματοποιήθηκε η έναρξη του 4ου Διεθνούς Ορθόδοξου Φεστιβάλ Χορωδιών Παιδιών και Νέων “Αλέξανδρος Νέβσκυ”. Στο φετινό φεστιβάλ συμμετείχαν περισσότερα από 400 χορωδιακά συγκροτήματα από τη Ρωσία, τη Λευκορωσία και τη Σερβία. Κατά τη διάρκεια του φεστιβάλ οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να επικοινωνήσουν και να ανταλλάξουν απόψεις πάνω σε ζητήματα που αφορούν τη μουσική. Το Φεστιβάλ Αλέξανδρου Νεβσκυ πραγματοποιείται με τη χορηγία του Προέδρου της Ρωσικής Ομοσπονδίας για την ανάπτυξη της κοινωνίας των πολιτών που παρέχεται από το Ίδρυμα Προεδρικών Επιχορηγήσεων στην κατεύθυνση “Διατήρηση της Ιστορικής Μνήμης”.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων