11/05/2023 11/05/2023 Το Επαρχιακό Γραφείο Παιδείας, Αθλητισμού και Νεολαίας Λευκωσίας και το Ίδρυμα Αρχιεπισκόπου Μακαρίου Γ΄ πραγματοποιούν τα Εγκαίνια της Έκθεσης Παιδικής Τέχνης, τα οποία θα πραγματοποιηθούν το Σάββατο 20 Μαΐου 2023, ώρα 9.30 π.μ., στη Βιβλιοθήκη του Ιδρύματος Αρχιεπισκόπου Μακαρίου Γ΄. Τα έργα της Έκθεσης φιλοτεχνήθηκαν στο πλαίσιο των εκπαιδευτικών προγραμμάτων του Υπουργείου Παιδείας «Ταξίδι στη...
11 Μαΐου, 2023 - 16:48
Τελευταία ενημέρωση: 11/05/2023 - 16:02

Ίδρυμα Αρχιεπισκόπου Μακαρίου Γ: Εγκαίνια Έκθεσης Παιδικής Τέχνης

Διαδώστε:
Ίδρυμα Αρχιεπισκόπου Μακαρίου Γ: Εγκαίνια Έκθεσης Παιδικής Τέχνης

Το Επαρχιακό Γραφείο Παιδείας, Αθλητισμού και Νεολαίας Λευκωσίας και το Ίδρυμα Αρχιεπισκόπου Μακαρίου Γ΄ πραγματοποιούν τα Εγκαίνια της Έκθεσης Παιδικής Τέχνης, τα οποία θα πραγματοποιηθούν το Σάββατο 20 Μαΐου 2023, ώρα 9.30 π.μ., στη Βιβλιοθήκη του Ιδρύματος Αρχιεπισκόπου Μακαρίου Γ΄.

Τα έργα της Έκθεσης φιλοτεχνήθηκαν στο πλαίσιο των εκπαιδευτικών προγραμμάτων του Υπουργείου Παιδείας «Ταξίδι στη βυζαντινή τέχνη» και «Ύμνος στην Ελευθερία», τα οποία διεξάγονται στο Βυζαντινό Μουσείο και την Πινακοθήκη του Ιδρύματος.

Τα Εγκαίνια θα τελέσει η Υπουργός Παιδείας της Κύπρου δρ. Αθηνά Μιχαηλίδου. Χαιρετισμούς θα απευθύνουν ο Αρχιεπίσκοπος Κύπρου κ.κ. Γεώργιος και ο Δήμαρχος Λευκωσίας κ. Κωνσταντίνος Γιωρκάτζης.

Θα ακολουθήσουν καλλιτεχνικό πρόγραμμα από το Μουσικό Σχολείο Λευκωσίας και ξενάγηση από τον Διευθυντή του Μουσείου και της Πινακοθήκης του Ιδρύματος Δρ. Ιωάννη Ηλιάδη και τη μουσειοπαιδαγωγό κ. Τζούλια Ηλιάδου.

Παρακαλείσθε με τιμή να παραστείτε. Για τυχόν διευκρινίσεις μπορείτε να καλείτε στο 22 430008 (8:00-14:30, καθημερινές) ή να στείλετε μήνυμα στην ηλ. διεύθυνση [email protected].

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων