11/05/2023 11/05/2023 Συνάντηση με τoν Παναγιώτατο Οικουμενικό Πατριάρχη κ.κ. Βαρθολομαίο είχε την Πέμπτη, 11 Μαΐου 2023, ο Γενικός Πρόξενος της Αργεντινής στην Πόλη κ. Diego Alvarez Rivera, με αφορμή την ολοκλήρωση της πολυετούς θητείας του και την οριστική επιστροφή του στο Buenos Aires. Ο κ. Alvarez Rivera ευχαρίστησε τον Παναγιώτατο για την επικοινωνία που είχαν κατά τη...
11 Μαΐου, 2023 - 20:30
Τελευταία ενημέρωση: 11/05/2023 - 20:37

Αποχαιρετιστήρια επίσκεψη του Γενικού Προξένου της Αργεντινής στον Οικουμενικό Πατριάρχη

Διαδώστε:
Αποχαιρετιστήρια επίσκεψη του Γενικού Προξένου της Αργεντινής στον Οικουμενικό Πατριάρχη

Συνάντηση με τoν Παναγιώτατο Οικουμενικό Πατριάρχη κ.κ. Βαρθολομαίο είχε την Πέμπτη, 11 Μαΐου 2023, ο Γενικός Πρόξενος της Αργεντινής στην Πόλη κ. Diego Alvarez Rivera, με αφορμή την ολοκλήρωση της πολυετούς θητείας του και την οριστική επιστροφή του στο Buenos Aires.

Ο κ. Alvarez Rivera ευχαρίστησε τον Παναγιώτατο για την επικοινωνία που είχαν κατά τη διάρκεια της θητείας του στην Πόλη, και ο Πατριάρχης του ευχήθηκε κάθε επιτυχία στα νέα καθήκοντα που θα του αναθέσει η χώρα του.

(Φωτογραφίες: Νίκος Παπαχρήστου)

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων