22/05/2023 22/05/2023 Μην χάσετε σήμερα στις 13:25 και σε επανάληψη στις 21:25 στο τηλεοπτικό πρόγραμμα της ψηφιακής τηλεόρασης της Pemptousia.tv την αποκλειστική συνέντευξη που παραχώρησε ο Πρωτεπίστάτης του Αγίου Όρους, Γέροντας Χριστοφόρος Ιβηρίτης, με αφορμή την έλευση της Ιεράς Εικόνας της Παναγίας “Άξιον Εστί”. Ο Γέροντας Χριστοφόρος μιλώντας στον Ιερομόναχο Γεννάδιο, Αρχισυντάκτη του Διαδικτυακού Περιοδικού Πεμπτουσία, αναφέρεται...
22 Μαΐου, 2023 - 9:19
Τελευταία ενημέρωση: 22/05/2023 - 9:22

Σήμερα στην Pemptousia.tv: Ο Πρωτεπιστάτης του Αγίου Όρους μιλά για την έλευση του “Άξιον Εστί” στην Αθήνα

Διαδώστε:
Σήμερα στην Pemptousia.tv: Ο Πρωτεπιστάτης του Αγίου Όρους μιλά για την έλευση του “Άξιον Εστί” στην Αθήνα

Μην χάσετε σήμερα στις 13:25 και σε επανάληψη στις 21:25 στο τηλεοπτικό πρόγραμμα της ψηφιακής τηλεόρασης της Pemptousia.tv την αποκλειστική συνέντευξη που παραχώρησε ο Πρωτεπίστάτης του Αγίου Όρους, Γέροντας Χριστοφόρος Ιβηρίτης, με αφορμή την έλευση της Ιεράς Εικόνας της Παναγίας “Άξιον Εστί”.

Ο Γέροντας Χριστοφόρος μιλώντας στον Ιερομόναχο Γεννάδιο, Αρχισυντάκτη του Διαδικτυακού Περιοδικού Πεμπτουσία, αναφέρεται στον πιστό λαό, στην αθρόα συμμετοχή, αλλά και την πολύωρη αναμονή του κόσμου και ιδιαίτερα των νέων που περιμένουν καρτερικά επί ώρες για να προσκυνήσουν την Ιερά Εικόνα.

Νιώθουμε συγκίνηση και παίρνουμε και εμείς δύναμη για να συνεχίσουμε τον αγώνα μας” αναφέρει μεταξύ άλλων ο Γέρων Χριστοφόρος.

Παρακολουθήστε ένα απόσπασμα από τη συνέντευξη: 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων