15/06/2023 15/06/2023 Προσκυνηματική επίσκεψη στην Ιερά Μονή Τιμίου Σταυρού που βρίσκεται στην πόλη Αϊούντ της Ρουμανίας πραγματοποίησαν την Τρίτη 14 Ιουνίου 2023, δεκατέσσερις κρατούμενοι στο πλαίσιο εκπαιδευτικών δραστηριοτήτων που διοργανώνει ο Τομέας Κοινωνικής Επανένταξης του τοπικού σωφρονιστικού καταστήματος. Η δράση στοχεύει στη διαμόρφωση σωστής στάσης απέναντι στους κανόνες κοινωνικής συμβίωσης καθώς και στην εύκολη επανένταξη των συμμετεχόντων...
15 Ιουνίου, 2023 - 15:31
Τελευταία ενημέρωση: 15/06/2023 - 15:38

Ρουμανία: Επίσκεψη κρατουμένων στην Ιερά Μονή Τιμίου Σταυρού του Αϊούντ

Διαδώστε:
Ρουμανία: Επίσκεψη κρατουμένων στην Ιερά Μονή Τιμίου Σταυρού του Αϊούντ

Προσκυνηματική επίσκεψη στην Ιερά Μονή Τιμίου Σταυρού που βρίσκεται στην πόλη Αϊούντ της Ρουμανίας πραγματοποίησαν την Τρίτη 14 Ιουνίου 2023, δεκατέσσερις κρατούμενοι στο πλαίσιο εκπαιδευτικών δραστηριοτήτων που διοργανώνει ο Τομέας Κοινωνικής Επανένταξης του τοπικού σωφρονιστικού καταστήματος.

Η δράση στοχεύει στη διαμόρφωση σωστής στάσης απέναντι στους κανόνες κοινωνικής συμβίωσης καθώς και στην εύκολη επανένταξη των συμμετεχόντων στην κοινωνία.

Οι κρατούμενοι έγιναν δεκτοί από τον Καθηγούμενο της Μονής Γέροντα Γαβριήλ και παρακολούθησαν τη Θεία Λειτουργία καθώς και το μνημόσυνο που τέλεσε ο Καθηγούμενος υπέρ αναπαύσεως του μακαριστού Αρχιμανδρίτη Ιουστίνου Πάρβου, κτήτορα της Μονής και ομολογητή της Ορθοδόξου πίστεως κατά την περίοδο του κομμουνισμού.

Με την ευκαιρία αυτή ο Γέροντας Γαβριήλ μίλησε στους κρατούμενους για τον μακαριστό Αρχιμανδρίτη τονίζοντας παράλληλα την αναγκαιότητα κατανόησης της αληθινής ελευθερίας σε πνευματικό επίπεδο.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων