16/06/2023 16/06/2023 Την Κυριακή 11 Ιουνίου 2023, τιμήθηκε η μνήμη των Αγίων Πάντων και του Αγίου Λουκά του ιατρού, Αρχιεπισκόπου Συμφερουπόλεως και Κριμαίας, στην Ιερά Μονή Μεταμορφώσεως του Σωτήρος Σαγματά, όπου υπάρχει Παρεκκλήσιο αφιερωμένο στον Άγιο Λουκά τον ιατρό, με ιερά λείψανα του Αγίου, καθώς και προσωπικά του αντικείμενα. Στη Θεία Λειτουργία που τελέστηκε στο Καθολικό της...
16 Ιουνίου, 2023 - 13:35
Τελευταία ενημέρωση: 16/06/2023 - 13:42

Η πανήγυρη του Αγίου Λουκά του Ιατρού στη Μονή Σαγματά

Διαδώστε:
Η πανήγυρη του Αγίου Λουκά του Ιατρού στη Μονή Σαγματά

Την Κυριακή 11 Ιουνίου 2023, τιμήθηκε η μνήμη των Αγίων Πάντων και του Αγίου Λουκά του ιατρού, Αρχιεπισκόπου Συμφερουπόλεως και Κριμαίας, στην Ιερά Μονή Μεταμορφώσεως του Σωτήρος Σαγματά, όπου υπάρχει Παρεκκλήσιο αφιερωμένο στον Άγιο Λουκά τον ιατρό, με ιερά λείψανα του Αγίου, καθώς και προσωπικά του αντικείμενα.

Στη Θεία Λειτουργία που τελέστηκε στο Καθολικό της Ιεράς Μονής ιερούργησε ο Μητροπολίτης Θηβών, Λεβαδείας και Αυλίδος κ. Γεώργιος και συμμετείχαν πάρα πολλοί πιστοί, οι οποίοι τιμούν και ευλαβούνται τον Άγιο Λουκά.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων