20/06/2023 20/06/2023 Το Σάββατο 1η Ιουλίου στην ενορία Αγίων Παντελεήμονος και Ελευθερίου Δαφνώνος Ξάνθης θα πραγματοποιηθεί η επίσημη υποδοχή του ακριβούς αντιγράφου της Ιεράς Εικόνας της Παναγίας Οδηγήτριας. Παρακάτω το πρόγραμμα των ιερών ακολουθιών: Το Σάββατο 1η Ιουλίου απόγευμα θα πραγματοποιηθεί η επίσημη υποδοχή της Ιεράς Εικόνας στην πλατεία του οικισμού και ενθρόνιση στον Ιερό Ναό όπου...
20 Ιουνίου, 2023 - 19:00
Τελευταία ενημέρωση: 20/06/2023 - 18:43

H Επίσημη υποδοχή της Ιεράς Εικόνας της Παναγίας Οδηγήτριας – Το πρόγραμμα

Διαδώστε:
H Επίσημη υποδοχή της Ιεράς Εικόνας της Παναγίας Οδηγήτριας – Το πρόγραμμα

Το Σάββατο 1η Ιουλίου στην ενορία Αγίων Παντελεήμονος και Ελευθερίου Δαφνώνος Ξάνθης θα πραγματοποιηθεί η επίσημη υποδοχή του ακριβούς αντιγράφου της Ιεράς Εικόνας της Παναγίας Οδηγήτριας.

Παρακάτω το πρόγραμμα των ιερών ακολουθιών:

Το Σάββατο 1η Ιουλίου απόγευμα θα πραγματοποιηθεί η επίσημη υποδοχή της Ιεράς Εικόνας στην πλατεία του οικισμού και ενθρόνιση στον Ιερό Ναό όπου θα τελεσθεί Μέγας Εσπερινός χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Ξάνθης και Περιθεωρίου κ. Παντελεήμονος.

Την Κυριακή 2 Ιουλίου από τις 7 έως τις 10:30 το πρωί θα τελεσθεί ο Όρθρος και η Θεία Λειτουργία ιερουργούντος του Σεβασμιωτάτου κ. Παντελεήμονος.

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων