22/06/2023 22/06/2023 Ο Μητροπολίτης Ιεραπύτνης και Σητείας κ. Κύριλλος, πραγματοποίησε, στις 20 Ιουνίου 2023, συνάντηση με τον Αντιπεριφερειάρχη Λασιθίου κ. Ιωάννη Ανδρουλάκη στο γραφείο του στην έδρα της Αντιπεριφέρειας στον Άγιο Νικόλαο. Ο Σεβασμιώτατος συνοδευόταν από τον Πρωτοσύγκελλο και Ηγούμενο της Ιεράς Μονής Τοπλού Αρχιμανδρίτη Αμβρόσιο Σκαρβέλη, Κύριο θέμα της συζήτησης ήταν η ενημέρωση για την εξέλιξη...
22 Ιουνίου, 2023 - 14:50
Τελευταία ενημέρωση: 22/06/2023 - 14:53

Συνάντηση του Μητροπολίτη Ιεραπύτνης με τον Αντιπεριφερειάρχη Λασιθίου Ιωάννη Ανδρουλάκη

Διαδώστε:
Συνάντηση του Μητροπολίτη Ιεραπύτνης με τον Αντιπεριφερειάρχη Λασιθίου Ιωάννη Ανδρουλάκη

Ο Μητροπολίτης Ιεραπύτνης και Σητείας κ. Κύριλλος, πραγματοποίησε, στις 20 Ιουνίου 2023, συνάντηση με τον Αντιπεριφερειάρχη Λασιθίου κ. Ιωάννη Ανδρουλάκη στο γραφείο του στην έδρα της Αντιπεριφέρειας στον Άγιο Νικόλαο.

Ο Σεβασμιώτατος συνοδευόταν από τον Πρωτοσύγκελλο και Ηγούμενο της Ιεράς Μονής Τοπλού Αρχιμανδρίτη Αμβρόσιο Σκαρβέλη,

Κύριο θέμα της συζήτησης ήταν η ενημέρωση για την εξέλιξη της πορείας υπογραφής προγραμματικών συμβάσεων μεταξύ Ιεράς Μητρόπολης και Περιφέρειας Κρήτης, για την εκπόνηση μελετών για τη συντήρηση και αποκατάσταση ιστορικών ιερών ναών, αλλά και της επίβλεψης από τις τεχνικές υπηρεσίες της Περιφέρειας της εκτέλεσης του έργου «Αποκατάσταση καμπαναριού και διαμόρφωση προσβασιμότητας και χώρων εξυπηρέτησης κοινού» στην Ιερά Σταυροπηγιακή Μονή Τοπλού Σητείας, που έχει επιλεγεί σε πρόγραμμα του Υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων