23/06/2023 23/06/2023 Σε εφαρμογή τίθεται από τα μεσάνυχτα της Παρασκευής και ενόψει των βουλευτικών εκλογών της Κυριακής η απαγόρευση προεκλογικών δραστηριοτήτων, όπως αυτές ορίζονται στο άρθρο 48 του π.δ. 26/2012. Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει μεταξύ άλλων η δεύτερη παράγραφος του άρθρου 48 με τίτλο «Θέματα δημόσιας τάξης – Απαγόρευση προεκλογικών δραστηριοτήτων», κατά την ημέρα διενέργειας των βουλευτικών εκλογών,...
23 Ιουνίου, 2023 - 22:00
Τελευταία ενημέρωση: 23/06/2023 - 19:40

Σε ισχύ από τα μεσάνυχτα της Παρασκευής η απαγόρευση προεκλογικών δραστηριοτήτων

Διαδώστε:
Σε ισχύ από τα μεσάνυχτα της Παρασκευής η απαγόρευση προεκλογικών δραστηριοτήτων

Σε εφαρμογή τίθεται από τα μεσάνυχτα της Παρασκευής και ενόψει των βουλευτικών εκλογών της Κυριακής η απαγόρευση προεκλογικών δραστηριοτήτων, όπως αυτές ορίζονται στο άρθρο 48 του π.δ. 26/2012.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει μεταξύ άλλων η δεύτερη παράγραφος του άρθρου 48 με τίτλο «Θέματα δημόσιας τάξης – Απαγόρευση προεκλογικών δραστηριοτήτων», κατά την ημέρα διενέργειας των βουλευτικών εκλογών, καθώς και την παραμονή αυτής ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΝΤΑΙ οι συγκεντρώσεις και οποιαδήποτε άλλη προεκλογική δραστηριότητα όπως:

Πραγματοποίηση ομιλιών
Ανάρτηση και διανομή αφισών και εντύπων
Μετάδοση εκπομπών και μηνυμάτων προεκλογικού περιεχομένου
Προεκλογική δραστηριότητα στο Διαδίκτυο.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων