24/06/2023 24/06/2023 Το Ελληνοαμερικανικό Πολιτιστικό Κέντρο και Μουσείο (HACCM) στο Πόρτλαντ, υποδέχτηκε χθες τον Σεβασμιώτατο Αρχιεπίσκοπο Αμερικής κ. Ελπιδοφόρο. Το μουσείο, το οποίο ιδρύθηκε το 2007, συγκεντρώνει, διατηρεί και μοιράζεται την Ελληνοαμερικανική εμπειρία στο Όρεγκον και τη Νοτιοδυτική Ουάσιγκτον. Ο Αρχιεπίσκοπος κ. Ελπιδοφόρος μίλησε με τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου και περιηγήθηκε στα πολλά εκθέματα του μουσείου....
24 Ιουνίου, 2023 - 19:16
Τελευταία ενημέρωση: 24/06/2023 - 19:21

Το Ελληνοαμερικανικό Πολιτιστικό Κέντρο και Μουσείο υποδέχτηκε τον Αρχιεπίσκοπο Αμερικής

Διαδώστε:
Το Ελληνοαμερικανικό Πολιτιστικό Κέντρο και Μουσείο υποδέχτηκε τον Αρχιεπίσκοπο Αμερικής

Το Ελληνοαμερικανικό Πολιτιστικό Κέντρο και Μουσείο (HACCM) στο Πόρτλαντ, υποδέχτηκε χθες τον Σεβασμιώτατο Αρχιεπίσκοπο Αμερικής κ. Ελπιδοφόρο.

Το μουσείο, το οποίο ιδρύθηκε το 2007, συγκεντρώνει, διατηρεί και μοιράζεται την Ελληνοαμερικανική εμπειρία στο Όρεγκον και τη Νοτιοδυτική Ουάσιγκτον.

Ο Αρχιεπίσκοπος κ. Ελπιδοφόρος μίλησε με τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου και περιηγήθηκε στα πολλά εκθέματα του μουσείου.

Σημειώνεται ότι ο Σεβασμιώτατος βρίσκεται στο Πόρτλαντ από την Πέμπτη 22 Ιουνίου, με αφορμή την επέτειο των 4 ετών από την ενθρόνισή του στον Ιερό Ναό Αγίας Τριάδας στο Μανχάταν, το κέντρο της Νέας Υόρκης.

Διαβάστε σχετικά:

Ο Αμερικής Ελπιδοφόρος για τα τέσσερα χρόνια από την ενθρόνισή του

4 Χρόνια Αμερικής Ελπιδοφόρος: Η ανασύνταξη της Αρχιεπισκοπής και ο άτυπος ρόλος του ως ΥΠΕΞ του Οικουμενικού Πατριαρχείου

Φωτογραφίες: Metropolis of San Francisco

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων