06/07/2023 06/07/2023 Εικοσαμελής ομάδα Αστυνομικών από διάφορες χώρες της International Police Association επισκέπτεται τον Μακαριώτατο Πατριάρχη Ιεροσολύμων κ.κ. Θεόφιλο την Τρίτη, 4 Ιουλίου. Μεταξύ άλλων, ο Μακαριώτατος αναφέρθηκε στην περιπλοκότητα του έργου της Αστυνομίας στα Ιεροσόλυμα, η οποία υπερβαίνεται διά της Χάριτος του Ιησού Χριστού, το λυτρωτικό Αίμα του Οποίου πότισε την Ιερουσαλήμ και όλη την Αγίαν...
06 Ιουλίου, 2023 - 9:16
Τελευταία ενημέρωση: 06/07/2023 - 9:18

Αστυνομικοί από διάφορες χώρες επισκέφθηκαν τον Πατριάρχη Ιεροσολύμων

Διαδώστε:
Αστυνομικοί από διάφορες χώρες επισκέφθηκαν τον Πατριάρχη Ιεροσολύμων

Εικοσαμελής ομάδα Αστυνομικών από διάφορες χώρες της International Police Association επισκέπτεται τον Μακαριώτατο Πατριάρχη Ιεροσολύμων κ.κ. Θεόφιλο την Τρίτη, 4 Ιουλίου.

Μεταξύ άλλων, ο Μακαριώτατος αναφέρθηκε στην περιπλοκότητα του έργου της Αστυνομίας στα Ιεροσόλυμα, η οποία υπερβαίνεται διά της Χάριτος του Ιησού Χριστού, το λυτρωτικό Αίμα του Οποίου πότισε την Ιερουσαλήμ και όλη την Αγίαν Γη.

Επίσης, την ημέρα αυτή ο Πατριάρχης Ιεροσολύμων δέχθηκε τον πρώην Δήμαρχο Μπετζάλλας κ. Νικόλαο Χαμίς με μέλη της οικογένειάς του και τον εφημέριο της Μπετζάλλας π. Γιούσεφ Χόδαλη.

Δέχθηκε ακόμη ομάδα Ισραηλινών του Βορείου Ισραήλ πλησίον των συνόρων μετά του Λιβάνου υπό τον κ. Sidi Zidkiyahu Simenhaus.

Το Πατριαρχείο Ιεροσολύμων επισκέφθηκαν χθες, Τετάρτη 5 Ιουλίου, η εκκλησιαστική κοινότητα Bqae’a καθώς και προσκυνηματικές ομάδες από την Ελλάδα.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων