06/07/2023 06/07/2023 Στη Σχολή Ευελπίδων βρέθηκε ο Μητροπολίτης Ζάμπιας κ. Ιωάννης όπου είχε συνάντηση με ανώτερο στρατιωτικό από την Ζάμπια. Επ’ ευκαιρία της επισκέψεως του Διευθυντού Εκπαιδεύσεως των Ενόπλων Δυνάμεων του Γενικού Επιτελείου Στρατού της Ζάμπιας στην Στρατιωτική Σχολή Ευελπίδων ο Σεβασμιώτατος είχε συνάντηση μαζί του, παρουσία του Στρατηγού Διοικητού της Σχολής και των επιτελών του. Ο...
06 Ιουλίου, 2023 - 15:12
Τελευταία ενημέρωση: 06/07/2023 - 16:45

Σχολή Ευελπίδων: Ο Μητροπολίτης Ιωάννης προσέφερε την προτομή του Λεωνίδα σε ανώτερο στρατιωτικό από τη Ζάμπια

Διαδώστε:
Σχολή Ευελπίδων: Ο Μητροπολίτης Ιωάννης προσέφερε την προτομή του Λεωνίδα σε ανώτερο στρατιωτικό από τη Ζάμπια

Στη Σχολή Ευελπίδων βρέθηκε ο Μητροπολίτης Ζάμπιας κ. Ιωάννης όπου είχε συνάντηση με ανώτερο στρατιωτικό από την Ζάμπια.

Επ’ ευκαιρία της επισκέψεως του Διευθυντού Εκπαιδεύσεως των Ενόπλων Δυνάμεων του Γενικού Επιτελείου Στρατού της Ζάμπιας στην Στρατιωτική Σχολή Ευελπίδων ο Σεβασμιώτατος είχε συνάντηση μαζί του, παρουσία του Στρατηγού Διοικητού της Σχολής και των επιτελών του.

Ο Μητροπολίτης Ζάμπιας μετέφερε της ευχές του Αλεξανδρινού Προκαθήμενου, Μακαριωτάτου Πάπα και Πατριάρχου κ.κ. Θεοδώρου Β΄, προσφέροντας ως ανάμνηση της συνάντησεως την προτομή του στρατηγού Σπαρτιάτη Λεωνίδα, που είναι αιώνιο σύμβολο ανδρείας, γενναιότητας και αυτοθυσίας, το παράδειγμα του οποίου διδάσκεται σε όλες τις στρατιωτικές σχολές του κόσμου.

Ο Διοικητής της Στρατιωτικής Σχολής Ευελπίδων, Υποστράτηγος Αναστάσιος Πολύχρονος, προσέφερε από την πλευρά του στον Σεβασμιώτατο κ. Ιωάννη το έμβλημα της Σχολής.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων