09/07/2023 09/07/2023 Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ναυκράτιδος κ. Παντελεήμων, Αρχιγραμματεύς της Αγίας και Ιεράς Συνόδου του Πατριαρχείου Αλεξανδρείας, ετέλεσε Αρχιερατική Θεία Λειτουργία και εκήρυξε τον θείο λόγο στην πολυαιώνια Ιερά Πατριαρχική Μονή Οσίου Σάββα Αλεξανδρείας την Κυριακή, 9η Ιουλίου 2023. Κατά την ομιλία του ο Σεβασμιώτατος ανέλυσε το Ευαγγελικό ανάγνωσμα, όπου παρουσιάζεται η θεραπεία των δαιμονιζομένων στη χώρα...
09 Ιουλίου, 2023 - 20:12
Τελευταία ενημέρωση: 09/07/2023 - 21:32

Ο Μητροπολίτης Ναυκράτιδος ιερούργησε στην Πατριαρχική Μονή Οσίου Σάββα Αλεξανδρείας

Διαδώστε:
Ο Μητροπολίτης Ναυκράτιδος ιερούργησε στην Πατριαρχική Μονή Οσίου Σάββα Αλεξανδρείας

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ναυκράτιδος κ. Παντελεήμων, Αρχιγραμματεύς της Αγίας και Ιεράς Συνόδου του Πατριαρχείου Αλεξανδρείας, ετέλεσε Αρχιερατική Θεία Λειτουργία και εκήρυξε τον θείο λόγο στην πολυαιώνια Ιερά Πατριαρχική Μονή Οσίου Σάββα Αλεξανδρείας την Κυριακή, 9η Ιουλίου 2023.

Κατά την ομιλία του ο Σεβασμιώτατος ανέλυσε το Ευαγγελικό ανάγνωσμα, όπου παρουσιάζεται η θεραπεία των δαιμονιζομένων στη χώρα των Γαδαρηνών. Μετά το πέρας της Ευχαριστιακής Συνάξεως παρετέθη πλούσια δοχή των πιστών στο παρακείμενο Αρχονταρίκι της Μονής.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων