14/07/2023 15/07/2023 Συγκινητικές στιγμές έζησαν χθες οι κάτοικοι της Τελένδου, του μικρού νησιού των Δωδεκανήσων που βρίσκεται απέναντι από την Κάλυμνο, μετά την απόφαση μιας Γαλλίδας τουρίστριας να βαπτιστεί Ορθόδοξη στα καταγάλανα νερά της. Η βάπτιση της γυναίκας τελέστηκε στην παραλία του νησιού από τον π. Μιχαήλ Κουκουβά, ο οποίος εδώ και χρόνια ιερουργεί στο γραφικό νησί....
14 Ιουλίου, 2023 - 20:40
Τελευταία ενημέρωση: 15/07/2023 - 0:37

Τέλενδος: Γαλλίδα τουρίστρια πήγε για διακοπές και βαπτίστηκε Ορθόδοξη

Διαδώστε:
Τέλενδος: Γαλλίδα τουρίστρια πήγε για διακοπές και βαπτίστηκε Ορθόδοξη

Συγκινητικές στιγμές έζησαν χθες οι κάτοικοι της Τελένδου, του μικρού νησιού των Δωδεκανήσων που βρίσκεται απέναντι από την Κάλυμνο, μετά την απόφαση μιας Γαλλίδας τουρίστριας να βαπτιστεί Ορθόδοξη στα καταγάλανα νερά της.

Η βάπτιση της γυναίκας τελέστηκε στην παραλία του νησιού από τον π. Μιχαήλ Κουκουβά, ο οποίος εδώ και χρόνια ιερουργεί στο γραφικό νησί.

Το χαρακτηριστικό είναι ότι η Γαλλίδα δεν μπήκε στην κολυμπήθρα αλλά το μυστήριο τελέστηκε στην παραλία του νησιού με την ίδια να λαμβάνει το νέο της όνομα «Μαρία» με μια βουτιά στην θάλασσα.

Σύμφωνα με την ανάρτηση στην σελίδα “Human Stories” η Γαλλίδα δεν ήταν η πρώτη φορά που επισκέφτηκε την Τέλενδο. Η ίδια που πλέον φέρει το όνομα Μαρία είχε επισκεφτεί και παλαιότερα το νησί, όπου το αγάπησε τόσο πολύ όπως και τους κατοίκους του, που μπήκε στη διαδικασία να αγοράσει το δικό της σπίτι, το οποίο και επισκέπτεται συχνά.

(Πηγή: protothema.gr)

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων