21/07/2023 21/07/2023 Για τα εθνικά ζητήματα τα οποία απασχολούν τον σερβικό λαό συζήτησαν ο Αλεξάνταρ Βούτσιτς, ο Πατριάρχης κ.κ. Πορφύριος και Μίλορνατ Ντόντικ, κατά τη συνάντηση που είχαν στη θερινή κατοικία του Σέρβου Προέδρου.  Ο πρόεδρος της Σερβίας, Αλεξάνταρ Βούτσιτς, συναντήθηκε χθες, Πέμπτη 20 Ιουλίου, με τον Πατριάρχη Σερβίας κ.κ. Πορφύριο και τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας της...
21 Ιουλίου, 2023 - 9:45
Τελευταία ενημέρωση: 21/07/2023 - 9:52

Για τα εθνικά θέματα της Σερβίας συζήτησαν Βούτσιτς, Πορφύριος και Ντόντικ

Διαδώστε:
Για τα εθνικά θέματα της Σερβίας συζήτησαν Βούτσιτς, Πορφύριος και Ντόντικ

Για τα εθνικά ζητήματα τα οποία απασχολούν τον σερβικό λαό συζήτησαν ο Αλεξάνταρ Βούτσιτς, ο Πατριάρχης κ.κ. Πορφύριος και Μίλορνατ Ντόντικ, κατά τη συνάντηση που είχαν στη θερινή κατοικία του Σέρβου Προέδρου. 

Ο πρόεδρος της Σερβίας, Αλεξάνταρ Βούτσιτς, συναντήθηκε χθες, Πέμπτη 20 Ιουλίου, με τον Πατριάρχη Σερβίας κ.κ. Πορφύριο και τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας της Σέρπσκα, Μίλοραντ Ντόντικ, στη βίλα «Mir». Μετά τη συνάντηση, ο κ. Βούτσιτς δήλωσε ότι ο εορτασμός της Ημέρας Μνήμης όλων των Σέρβων που έχασαν τη ζωή τους και εξορίστηκαν στην ένοπλη δράση «Καταιγίδα» θα πραγματοποιηθεί στο Πρίγεντορ στις 4 Αυγούστου.

Η συνάντηση του Προέδρου Βούτσιτς, του Πατριάρχη και του Μίλοραντ Ντόντικ πραγματοποιήθηκε κεκλεισμένων των θυρών. Όπως μεταδίδουν σερβικά μέσα, πριν από την άφιξη του Πατριάρχη, οι δύο πρόεδροι Βούτσιτς και Ντόντικ συζήτησαν την κατάσταση στην περιοχή και τις επικείμενες συναντήσεις των αντιπροσωπειών της Δημοκρατίας της Σερβίας και της Δημοκρατίας της Σέρπσκα.

Όπως έγραψε ο κ. Βούτσιτς στο Instagram, κατά τη συνάντηση των τριών τους συμφωνήθηκε επίσης η οργάνωση μίας συνάντηση όλων των κρατικών φορέων της Σερβίας στο έδαφος της Δημοκρατίας Σέρπσκα το συντομότερο δυνατό.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων