23/07/2023 24/07/2023 Διήμερη επίσκεψη στην Ιερά Μεγίστη Μονή Βατοπαιδίου πραγματοποιεί ο Μητροπολίτης Λαρίσης και Τυρνάβου κ Ιερώνυμος. Ειδικότερα, Δεκτός με κάθε τιμή έγινε το πρωί του Σαββάτου 22 Ιουλίου o Μητροπολίτης Λαρίσης και Τυρνάβου κ.κ. Ιερώνυμος από τη Βατοπαιδινή αδελφότητα, προεξέχοντος του Ιερομονάχου Ηγουμένου αυτής, Γέροντος Εφραίμ. Ο Μητροπολίτης Λαρίσης συλλειτούργησε με τη Βατοπαιδινή Σύνοδο καθόλη την...
23 Ιουλίου, 2023 - 9:16
Τελευταία ενημέρωση: 24/07/2023 - 16:41

Επίσημη επίσκεψη του Λαρίσης και Τυρνάβου στην Ιερά Μεγίστη Μονή Βατοπαιδίου

Διαδώστε:
Επίσημη επίσκεψη του Λαρίσης και Τυρνάβου στην Ιερά Μεγίστη Μονή Βατοπαιδίου

Διήμερη επίσκεψη στην Ιερά Μεγίστη Μονή Βατοπαιδίου πραγματοποιεί ο Μητροπολίτης Λαρίσης και Τυρνάβου κ Ιερώνυμος.

Ειδικότερα, Δεκτός με κάθε τιμή έγινε το πρωί του Σαββάτου 22 Ιουλίου o Μητροπολίτης Λαρίσης και Τυρνάβου κ.κ. Ιερώνυμος από τη Βατοπαιδινή αδελφότητα, προεξέχοντος του Ιερομονάχου Ηγουμένου αυτής, Γέροντος Εφραίμ.

Ο Μητροπολίτης Λαρίσης συλλειτούργησε με τη Βατοπαιδινή Σύνοδο καθόλη την ημέρα όπως επίσης και στην αγρυπνία για τους Αγίους της Ιεράς Μεγίστης Μονής Βατοπαιδίου.

Σήμερα Κυριακή κατά τη Θεία Λειτουργία θα ακολουθηθεί ευλαβικά από νωρίς το πρωί το ειδικό Μητροπολιτικό τελετουργικό προς τιμήν του Υψηλού επισκέπτη της μονής.

Πληροφορίες: formedia.gr

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων