13/11/2018 13/11/2018 Το Σάββατο 10 Νοεμβρίου 2018, 40 παιδιά των κατηχητικών του Ιερού Ναού Αγίου Ιωάννου Νέας Φιλαδέλφειας, συνοδευόμενα από τον υπεύθυνο Ιερέα, τους κατηχητές και λίγους γονείς πραγματοποίησαν προσκυνηματική  εξόρμηση στους Ιερούς Ναούς της Μητροπόλεως.     Πρώτη στάση ήταν ο Ιερός Ναός Αγίου Ευσταθίου, όπου τα παιδιά είχαν την ευκαιρία να προσκύνησαν το άφθαρτο σκήνωμα...
Ενορίες : Iερός Ναός Αγίου Ιωάννου Νέας Φιλαδελφείας
13 Νοεμβρίου, 2018 - 13:23

Προσκυνηματική εξόρμηση Κατηχητικών Ι.Ν. Αγ. Ιωάννου Ν. Φιλαδελφείας

Διαδώστε:
Προσκυνηματική εξόρμηση Κατηχητικών Ι.Ν. Αγ. Ιωάννου Ν. Φιλαδελφείας

Το Σάββατο 10 Νοεμβρίου 2018, 40 παιδιά των κατηχητικών του Ιερού Ναού Αγίου Ιωάννου Νέας Φιλαδέλφειας, συνοδευόμενα από τον υπεύθυνο Ιερέα, τους κατηχητές και λίγους γονείς πραγματοποίησαν προσκυνηματική  εξόρμηση στους Ιερούς Ναούς της Μητροπόλεως.

 

 

Πρώτη στάση ήταν ο Ιερός Ναός Αγίου Ευσταθίου, όπου τα παιδιά είχαν την ευκαιρία να προσκύνησαν το άφθαρτο σκήνωμα του Πολιούχου και Προστάτου της Ιεράς Μητροπόλεως Αγ. Γεωργίου του Νεαπολίτου, όπου και πληροφορήθηκαν για τον θαυμαστό βίο του.

Ακολούθησε ο Ιερός Ναός του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου Ν. Ιωνίας, όπου φυλάσσεται το χέρι της Οσίας Ματρώνης της Αομμάτου και θαυματουργού της Ρωσίδος, για την οποία τα παιδιά ενημερώθηκαν το βίο και προσκύνησαν το ιερό λείψανό της.

Στον προαύλιο χώρο, οι πατέρες του Ναού πρόσφεραν πλούσιο κέρασμα και τα παιδιά είχαν την ευκαιρία να παίξουν και να διασκεδάσουν.

Η όμορφη και ψυχωφελής δραστηριότητα ολοκληρώθηκε γεμάτη από όμορφες αναμνήσεις και πνευματικά οφέλη για τα παιδιά .

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων