26/07/2023 27/07/2023 Το τελευταίο αντίο στη Μαριάννα Βαρδινογιάννη που πέθανε τη Δευτέρα σε ηλικία 80 ετών αφήνοντας ως παρακαταθήκη σπουδαίο κοινωνικό και ανθρωπιστικό έργο ως πρόεδρος της Ελπίδας, του Συλλόγου Φίλων Παιδιών με Καρκίνο και πρέσβειρα Καλής Θελήσεως της UNESCO είπαν οι συγγενείς και στενοί φίλοι στο παρεκκλήσι του Αγίου Γεωργίου στην οικία στην οποία ζούσε με...
26 Ιουλίου, 2023 - 16:10
Τελευταία ενημέρωση: 27/07/2023 - 1:05

Το τελευταίο αντίο στη Μαριάννα Βαρδινογιάννη

Διαδώστε:
Το τελευταίο αντίο στη Μαριάννα Βαρδινογιάννη

Το τελευταίο αντίο στη Μαριάννα Βαρδινογιάννη που πέθανε τη Δευτέρα σε ηλικία 80 ετών αφήνοντας ως παρακαταθήκη σπουδαίο κοινωνικό και ανθρωπιστικό έργο ως πρόεδρος της Ελπίδας, του Συλλόγου Φίλων Παιδιών με Καρκίνο και πρέσβειρα Καλής Θελήσεως της UNESCO είπαν οι συγγενείς και στενοί φίλοι στο παρεκκλήσι του Αγίου Γεωργίου στην οικία στην οποία ζούσε με τον σύζυγό της, Βαρδή Βαρδινογιάννη, στην Εκάλη.

Στις 11.00 το πρωί της Τετάρτης η οικογένεια της Μαριάννας Βαρδινογιάννη έφτασε στο Α΄ Νεκροταφείο όπου έγινε η ταφή της, επίσης σε στενό οικογενειακό κύκλο.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων