31/07/2023 31/07/2023 Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Πειραιώς κ.Σεραφείμ, στο πλαίσιο των προσπαθειών ενημερώσεως σε θέματα αιρέσεων και κακοδοξιών, μιλώντας στον Ραδοφωνικό Σταθμό της Πειραϊκής Εκκλησίας αναφέρεται στο γεγονός της Πεντηκοστής και στην παρερμηνεία του  από τα κινήματα των λεγομένων Πεντηκοστιανών. “Τα Πεντηκοστιανά Κινήματα δεν διαθέτουν ιστορική συνέχεια, όπως η Εκκλησία του Χριστού ”  αναφέρει μεταξύ άλλων ο Σεβασμιώτατος....
31 Ιουλίου, 2023 - 18:46
Τελευταία ενημέρωση: 31/07/2023 - 19:17

Ο Μητροπολίτης Πειραιώς για την Πεντηκοστή, όπως διαστρεβλωμένα την προσεγγίζουν οι Πεντηκοστιανοί (ΒΙΝΤΕΟ)

Διαδώστε:
Ο Μητροπολίτης Πειραιώς για την Πεντηκοστή, όπως διαστρεβλωμένα την προσεγγίζουν οι Πεντηκοστιανοί (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Πειραιώς κ.Σεραφείμ, στο πλαίσιο των προσπαθειών ενημερώσεως σε θέματα αιρέσεων και κακοδοξιών, μιλώντας στον Ραδοφωνικό Σταθμό της Πειραϊκής Εκκλησίας αναφέρεται στο γεγονός της Πεντηκοστής και στην παρερμηνεία του  από τα κινήματα των λεγομένων Πεντηκοστιανών.

“Τα Πεντηκοστιανά Κινήματα δεν διαθέτουν ιστορική συνέχεια, όπως η Εκκλησία του Χριστού ”  αναφέρει μεταξύ άλλων ο Σεβασμιώτατος.

Ακούστε την ενημέρωση του Μητροπολίτη Πειραιώς κ. Σεραφείμ:

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων