31/07/2023 31/07/2023 Συνολικά 62 δασικές πυρκαγιές εκδηλώθηκαν το τελευταίο εικοσιτετράωρο, οι περισσότερες εκ των οποίων αντιμετωπίστηκαν άμεσα, στο αρχικό τους στάδιο, σύμφωνα με ανακοίνωση της Πυροσβεστικής. Ναύπλιο: Φωτιά στην περιοχή Αρειας μέσα σε κατοικίες Πυροσβέστες από την  Π Υ Ναυπλίου και πολίτες προσπαθούν να θέσουν υπό έλεγχο πυρκαγιά που ξέσπασε από άγνωστη αιτία στην περιοχή Αρεια Ναυπλίου...
31 Ιουλίου, 2023 - 20:07
Τελευταία ενημέρωση: 31/07/2023 - 20:17

Ναύπλιο: Μάχη με τις φλόγες σε σπίτια – 62 δασικές πυρκαγιές το τελευταίο 24άωρο

Διαδώστε:
Ναύπλιο: Μάχη με τις φλόγες σε σπίτια – 62 δασικές πυρκαγιές το τελευταίο 24άωρο

Συνολικά 62 δασικές πυρκαγιές εκδηλώθηκαν το τελευταίο εικοσιτετράωρο, οι περισσότερες εκ των οποίων αντιμετωπίστηκαν άμεσα, στο αρχικό τους στάδιο, σύμφωνα με ανακοίνωση της Πυροσβεστικής.

Ναύπλιο: Φωτιά στην περιοχή Αρειας μέσα σε κατοικίες

Πυροσβέστες από την  Π Υ Ναυπλίου και πολίτες προσπαθούν να θέσουν υπό έλεγχο πυρκαγιά που ξέσπασε από άγνωστη αιτία στην περιοχή Αρεια Ναυπλίου δίπλα σε κατοικίες , Δευτέρα 31 Ιουλίου 2023.

Θάσος: Υπό πλήρη έλεγχο η φωτιά

Όπως έγινε γνωστό από την Πυροσβεστική η πυρκαγιά που εκδηλώθηκε σε δασική έκταση στην περιοχή Άγιος Γεώργιος Θάσου, οριοθετήθηκε.

Ακόμη, υπό μερικό έλεγχο τέθηκαν οι πυρκαγιές που εκδηλώθηκαν σήμερα:

-σε χαμηλή βλάστηση, στο Βρανά Αττικής, όπου επιχειρούν 15 πυροσβέστες 5 οχήματα

-σε δασική έκταση στο Δομοκό Φθιώτιδας, όπου επιχειρούν 25 πυροσβέστες, με 1 ομάδα πεζοπόρου τμήματος και 8 οχήματα, ενώ επιχείρησαν 2 αεροσκάφη.

-σε δασική έκταση, στον Κρουσώνα Ηρακλείου Κρήτης, όπου επιχειρούν 52 πυροσβέστες, με 4 ομάδες πεζοπόρων τμημάτων και 10 οχήματα, ενώ επιχείρησε 1 ελικόπτερο.

Τα κατά τόπους ανακριτικά γραφεία, καθώς και Κλιμάκια της Διεύθυνσης Αντιμετώπισης Εγκλημάτων Εμπρησμού (Δ.Α.Ε.Ε.) διερευνούν τα αίτια εκδήλωσης των πυρκαγιών.

Τέλος, η Πυροσβεστική καλεί όλους τους πολίτες να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί και σε περίπτωση πυρκαγιάς, για τη δική τους ασφάλεια να ακολουθούν τις υποδείξεις των αρμόδιων αρχών.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ / ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ STUDIO B&G ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΜΠΟΥΓΙΩΤΗΣ – Γ.ΡΑΣΣΙΑΣ

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων