07/08/2023 07/08/2023 Μη χάσετε σήμερα, παραμονή της εορτής του Αγίου Καλλινίκου Εδέσσης, στην pemptousia.tv το αφιέρωμα στον Άγιο Καλλίνικο. Στις 18.10 μπορείτε να παρακολουθήσετε το πρώτο μέρος και στις 19.35 το δεύτερο μέρος με τίτλο «Πνευματικές εμπειρίες με τον Άγιο Καλλίνικο». Η αποστολή της Πεμπτουσίας στην Ναύπακτο, καταγράφει μαρτυρίες και πνευματικές εμπειρίες Κληρικών και λαικών, οι οποίοι είχαν την...
07 Αυγούστου, 2023 - 15:35
Τελευταία ενημέρωση: 07/08/2023 - 14:24

Παραμονή της εορτής του Αγίου Καλλινίκου Εδέσσης στην pemptousia.tv

Διαδώστε:
Παραμονή της εορτής του Αγίου Καλλινίκου Εδέσσης στην pemptousia.tv

Μη χάσετε σήμερα, παραμονή της εορτής του Αγίου Καλλινίκου Εδέσσης, στην pemptousia.tv το αφιέρωμα στον Άγιο Καλλίνικο.

Στις 18.10 μπορείτε να παρακολουθήσετε το πρώτο μέρος και στις 19.35 το δεύτερο μέρος με τίτλο «Πνευματικές εμπειρίες με τον Άγιο Καλλίνικο».

Η αποστολή της Πεμπτουσίας στην Ναύπακτο, καταγράφει μαρτυρίες και πνευματικές εμπειρίες Κληρικών και λαικών, οι οποίοι είχαν την μεγάλη χαρά και ευλογία να ζήσουν και να πάρουν διδάγματα του Ευαγγελίου από τον Άγιο Καλλίνικο Εδέσσσης. Ανάμεσά τους ο π. Γεώργιος Παπαβαρνάβας, εφημέριος του Ιερού Ναού Αγ. Παρασκευής Ναυπάκτου και ο δήμαρχος Ναυπάκτου Βασίλης Γκίζας.

Στο β’ μέρος του αφιερώματος ο Δημοσιογράφος Δημήτρης Στρουμπάκος καταγράφει τις μαρτυρίες της κυρίας Γεωργίας Λαγού συγγενούς του Αγίου και του πατρός Θωμά Βαμβίνη, Γενικού Αρχιερατικού Επιτρόπου της  Μητροπόλεως Ναυπάκτου και της Πρεσβυτέρας του Παρθένας.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων