12/08/2023 12/08/2023 Για τις τρέχουσες εξελίξεις στην ευρύτερη περιοχή της Σερβίας συζήτησαν ο νέος Πρέσβης της Μεγάλης Βρετανίας στη χώρα Έτουαρτν Φέρκγιουσον και ο Επίσκοπος Νις κ. Αρσένιος.  Την Παρασκευή 11 Αυγούστου 2023, ο Πανιερώτατος κ. Αρσένιος καλωσόρισε τον νέο Βρετανό Πρέσβη στην Επισκοπή του. Ο κ. Φέρκιουσον βρέθηκε στην πόλη στο πλαίσιο επίσημης επίσκεψής του στην...
12 Αυγούστου, 2023 - 13:20
Τελευταία ενημέρωση: 12/08/2023 - 14:13

Την Επισκοπή Νις επισκέφθηκε ο νέος Πρέσβης της Μεγάλης Βρετανίας στη Σερβία

Διαδώστε:
Την Επισκοπή Νις επισκέφθηκε ο νέος Πρέσβης της Μεγάλης Βρετανίας στη Σερβία

Για τις τρέχουσες εξελίξεις στην ευρύτερη περιοχή της Σερβίας συζήτησαν ο νέος Πρέσβης της Μεγάλης Βρετανίας στη χώρα Έτουαρτν Φέρκγιουσον και ο Επίσκοπος Νις κ. Αρσένιος. 

Την Παρασκευή 11 Αυγούστου 2023, ο Πανιερώτατος κ. Αρσένιος καλωσόρισε τον νέο Βρετανό Πρέσβη στην Επισκοπή του. Ο κ. Φέρκιουσον βρέθηκε στην πόλη στο πλαίσιο επίσημης επίσκεψής του στην περιοχή όπου, μεταξύ άλλων σταθμών, επισκέφθηκε και την τοπική Επισκοπή.

Με την ευκαιρία αυτή, ο Επίσκοπος κ. Αρσένιος και ο Πρέσβης Φέρκιουσον επισκέφθηκαν τον Καθεδρικό Ναό της Νις, όπου ο διπλωμάτης ενημερώθηκε για την ιστορία και τη σημασία της Επισκοπής της Νις. Ακόμη συζήτησαν για τις ιστορικές σχέσεις μεταξύ των δύο λαών.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων