16/08/2023 16/08/2023 Δύο πρόσωπα συνελήφθησαν από μέλη της Αστυνομίας, σχετικά με υπόθεση κλοπής χρημάτων από παγκάρια της Ιεράς Μονής Αγίου Κενδέα στο Αυγόρου. Την υπόθεση διερευνά το ΤΑΕ Αμμοχώστου. Συγκεκριμένα, για την κλοπή χρημάτων από δύο παγκάρια μοναστηριού, συνελήφθησαν στις 14 Αυγούστου το βράδυ, δυνάμει δικαστικών ενταλμάτων, άντρας και γυναίκα, ηλικίας 33 και 46 ετών αντίστοιχα, οι...
16 Αυγούστου, 2023 - 10:21
Τελευταία ενημέρωση: 16/08/2023 - 10:22

Aμμόχωστος: «Άδειασαν» δύο παγκάρια της Μονής Αγίου Κενδέα στο Αυγόρου- Δύο συλλήψεις

Διαδώστε:
Aμμόχωστος: «Άδειασαν» δύο παγκάρια της Μονής Αγίου Κενδέα στο Αυγόρου- Δύο συλλήψεις

Δύο πρόσωπα συνελήφθησαν από μέλη της Αστυνομίας, σχετικά με υπόθεση κλοπής χρημάτων από παγκάρια της Ιεράς Μονής Αγίου Κενδέα στο Αυγόρου. Την υπόθεση διερευνά το ΤΑΕ Αμμοχώστου.

Συγκεκριμένα, για την κλοπή χρημάτων από δύο παγκάρια μοναστηριού, συνελήφθησαν στις 14 Αυγούστου το βράδυ, δυνάμει δικαστικών ενταλμάτων, άντρας και γυναίκα, ηλικίας 33 και 46 ετών αντίστοιχα, οι οποίοι τέθηκαν υπό κράτηση για σκοπούς αστυνομικών εξετάσεων.

Σύμφωνα με τα υπό εξέταση στοιχεία και την καταγγελία που υποβλήθηκε στην Αστυνομία το απόγευμα στις 09 Αυγούστου, κλάπηκαν χρηματικά ποσά από το παγκάρι εκκλησίας μοναστηριού, καθώς και το παγκάρι που βρίσκεται σε σπήλαιο κοντά στο μοναστήρι, στην επαρχία Αμμοχώστου.

 

Πηγή: sigmalive

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων