17/08/2023 17/08/2023 Την πανέμορφη Κατασκήνωση, παρά θιν αλός, στο Ποσείδι της Χαλκιδικής επισκέφτηκε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως κ.Βαρνάβας την Τετάρτη 16 Αυγούστου 2023. Το Σεβασμιώτατο υποδέχθηκε ο αρχηγός της κατασκήνωσης π. Στυλιανός Αναστασόπουλος και ο π. Γεράσιμος Τσουλπάκης με ένα  όμορφο μπουκέτο από κορίτσια Γυμνασίου και Λυκείου που αυτήν την περίοδο απολαμβάνουν τις χαρές της...
17 Αυγούστου, 2023 - 8:13
Τελευταία ενημέρωση: 17/08/2023 - 9:08

Νεαπόλεως Βαρνάβας: Προτεραιότητα αποτελεί η θυσιαστική διακονία της νεότητας

Διαδώστε:
Νεαπόλεως Βαρνάβας: Προτεραιότητα αποτελεί η θυσιαστική διακονία της νεότητας

Την πανέμορφη Κατασκήνωση, παρά θιν αλός, στο Ποσείδι της Χαλκιδικής επισκέφτηκε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως κ.Βαρνάβας την Τετάρτη 16 Αυγούστου 2023.

Το Σεβασμιώτατο υποδέχθηκε ο αρχηγός της κατασκήνωσης π. Στυλιανός Αναστασόπουλος και ο π. Γεράσιμος Τσουλπάκης με ένα  όμορφο μπουκέτο από κορίτσια Γυμνασίου και Λυκείου που αυτήν την περίοδο απολαμβάνουν τις χαρές της κατασκηνωτικής ζωής.

Τα κορίτσια παρουσίασαν ένα όμορφο πρόγραμμα με τραγούδια και παραδοσιακούς χορούς.

Ο Σεβασμιώτατος, αφού ευχαρίστησε τον αρχηγό, τα στελέχη και τις κυρίες της κουζίνας για τη διακονία τους, εξέφρασε για άλλη μια φορά  τη θέση του ότι πρώτη προτεραιότητα της Τοπικής Εκκλησίας αποτελεί η θυσιαστική διακονία της νεότητας.

Τη συνοδεία του Σεβασμιωτάτου συνιστούσαν ο Διευθυντής του Ιδιαιτέρου Γραφείου του Πανοσιολογιώτατος αρχιμανδρίτης π. Παντελεήμων Αναστασιάδης, ο Πανοσιολογιώτατος αρχιμανδρίτης π. Σεραφείμ Τερζής, οι διάκονοι π. Δημήτριος Κυριάκου και π. Δημήτριος Βύρλιος, ο βουλευτής κ. Στράτος Σιμόπουλος και οι υπεύθυνοι του Γραφείου Τύπου της Μητρόπολης.

  

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων