19/08/2023 19/08/2023 Με την ευκαιρία της δέκατης ανάμνησης των εγκαινίων της  Ιεράς Βασιλικής Αγίου Αρσενίου του Καππαδόκου Κυπερούντας θα τελεστεί την Κυριακή  20 Αυγούστου 2023, Θεία Λειτουργία προεξάρχοντος του  Πανιερωτάτου Μητροπολίτη Λεμεσού κ. Αθανασίου. Κατά την διάρκεια της Θείας Λειτουργίας θα εκτίθενται προς προσκύνηση τεμάχια εκ των ιερών λειψάνων του Αγίου Αρσενίου του Καππαδόκη, της Αγίας Μεγαλομάρτυρος...
19 Αυγούστου, 2023 - 11:47
Τελευταία ενημέρωση: 19/08/2023 - 12:02

Στον Άγιο Αρσένιο Κυπερούντας ο Μητροπολίτης Λεμεσού

Διαδώστε:
Στον Άγιο Αρσένιο Κυπερούντας ο Μητροπολίτης Λεμεσού

Με την ευκαιρία της δέκατης ανάμνησης των εγκαινίων της  Ιεράς Βασιλικής Αγίου Αρσενίου του Καππαδόκου Κυπερούντας θα τελεστεί την Κυριακή  20 Αυγούστου 2023, Θεία Λειτουργία προεξάρχοντος του  Πανιερωτάτου Μητροπολίτη Λεμεσού κ. Αθανασίου.

Κατά την διάρκεια της Θείας Λειτουργίας θα εκτίθενται προς προσκύνηση τεμάχια εκ των ιερών λειψάνων του Αγίου Αρσενίου του Καππαδόκη, της Αγίας Μεγαλομάρτυρος Μαρίνας και του Αγίου Λουκά αρχιεπισκόπου Κριμαίας του θαυματουργού.

 

 

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων