22/08/2023 22/08/2023 Στο πλευρό των πληγέντων από τις καταστροφικές πυρκαγιές που μαίνονται στην Ροδόπη αλλά και στην ευρύτερη περιοχή της Θράκης στέκεται έμπρακτα η Ιερά Μητρόπολη Μαρωνείας και Κομοτηνής. Με ανακοίνωση της η Ιερά Μητρόπολη γνωστοποιεί, «ότι οι συνάνθρωποί μας, οι οποίοι επλήγησαν από τις καταστροφικές πυρκαίες μπορούν να διανυκτε­ρεύσουν στα πνευματικά κέντρα των Ιερών Ναών Αγίας...
22 Αυγούστου, 2023 - 11:12
Τελευταία ενημέρωση: 22/08/2023 - 23:36

Η Ιερά Μητρόπολη Μαρωνείας και Κομοτηνής ανοίγει πνευματικά κέντρα ναών για τους πυρόπληκτους

Διαδώστε:
Η Ιερά Μητρόπολη Μαρωνείας και Κομοτηνής ανοίγει πνευματικά κέντρα ναών για τους πυρόπληκτους

Στο πλευρό των πληγέντων από τις καταστροφικές πυρκαγιές που μαίνονται στην Ροδόπη αλλά και στην ευρύτερη περιοχή της Θράκης στέκεται έμπρακτα η Ιερά Μητρόπολη Μαρωνείας και Κομοτηνής.

Με ανακοίνωση της η Ιερά Μητρόπολη γνωστοποιεί, «ότι οι συνάνθρωποί μας, οι οποίοι επλήγησαν από τις καταστροφικές πυρκαίες μπορούν να διανυκτε­ρεύσουν στα πνευματικά κέντρα των Ιερών Ναών Αγίας Βαρβάρας, Της Του Θεού Σοφίας, Αγίου Κοσμά και Αγίου Γεωργίου Κομοτηνής και Αγίου Νικολάου Ιάσμου».

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων