22/08/2023 22/08/2023 Σε εξέλιξη είναι πυρκαγιά σε δασική έκταση στη Φυλή. Σύμφωνα με την Πυροσβεστική η φωτιά εκδηλώθηκε στις 11:56 σε δασική έκταση πλησίον της περιοχής Ιεράς Μονής Κοιμήσεως Θεοτόκου «Κλειστών» στη Φυλή. Στο σημείο μέχρι στιγμής επιχειρούν 26 πυροσβέστες με 13 οχήματα ενώ έχουν κινητοποιηθεί και εναέριες δυνάμεις. #Πυρκαγιά σε δασική έκταση πλησίον της περιοχής Ιεράς...
22 Αυγούστου, 2023 - 13:19
Τελευταία ενημέρωση: 22/08/2023 - 13:41

Πυρκαγιά κοντά στην Ιερά Μονή Κλειστών στη Φυλή

Διαδώστε:
Πυρκαγιά κοντά στην Ιερά Μονή Κλειστών στη Φυλή

Σε εξέλιξη είναι πυρκαγιά σε δασική έκταση στη Φυλή. Σύμφωνα με την Πυροσβεστική η φωτιά εκδηλώθηκε στις 11:56 σε δασική έκταση πλησίον της περιοχής Ιεράς Μονής Κοιμήσεως Θεοτόκου «Κλειστών» στη Φυλή.

Στο σημείο μέχρι στιγμής επιχειρούν 26 πυροσβέστες με 13 οχήματα ενώ έχουν κινητοποιηθεί και εναέριες δυνάμεις.

Στη Μονή Kλειστών έχει σπεύσει κλιμάκιο της ΕΜΑΚ για να δει εάν οι μοναχές και ο κόσμος που βρίσκεται εκεί χρειάζεται βοήθεια προκειμένου να πάνε σε πιο ασφαλές σημείο.

Ενα τεράστιο σύννεφο καπνού έχει καλύψει τον ουρανό και είναι ευδιάκριτο από τις γύρω περιοχές.

Φωτογραφία: Πυρκαγιά Ενημέρωση /Dionisis Rassias

Mε ενημέρωσή της η Πολιτική Προστασία του Δήμου Φυλής καλεί τους κατοίκους της περιοχής ότι απαγορεύεται η κυκλοφορία από την Φυλή προς τη Μονή Κλειστών για τη διευκόλυνση των πυροσβεστικών οχημάτων. Υδροφόρες του δήμου έχουν σπεύσει στο σημείο για να συνδράμουν στις προσπάθειες των πυροσβεστών. Λόγω των ισχυρών ανέμων οι φλόγες δείχνουν να πλησιάζουν τον οικιστικό ιστό.

(Κεντρική φωτογραφία: Δυτική Όχθη)

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων