24/08/2023 24/08/2023 Σαν σήμερα, πριν ένα χρόνο, στις 24 Αυγούστου 2022, εκοιμήθη ο Μητροπολίτης Διοκλείας Κάλλιστος Ware. Με αφορμή την συμπλήρωση ενός χρόνου από την εις Κύριον εκδημία του μακαριστού Μητροπολίτη, το πρόγραμμα της Pemptousia TV προβάλλει: Στις 15:40 την συνέντευξη που είχε δώσει ο μακαριστός Μητροπολίτης Διοκλείας Κάλλιστος Ware στην Πεμπτουσία για την πρώτη του εμπειρία...
24 Αυγούστου, 2023 - 12:12
Τελευταία ενημέρωση: 24/08/2023 - 16:28

Ένας χρόνος από την εκδημία του μακαριστού Μητροπολίτη Διοκλείας Καλλίστου Ware

Διαδώστε:
Ένας χρόνος από την εκδημία του μακαριστού Μητροπολίτη Διοκλείας Καλλίστου Ware

Σαν σήμερα, πριν ένα χρόνο, στις 24 Αυγούστου 2022, εκοιμήθη ο Μητροπολίτης Διοκλείας Κάλλιστος Ware.

Με αφορμή την συμπλήρωση ενός χρόνου από την εις Κύριον εκδημία του μακαριστού Μητροπολίτη, το πρόγραμμα της Pemptousia TV προβάλλει:

  • Στις 15:40 την συνέντευξη που είχε δώσει ο μακαριστός Μητροπολίτης Διοκλείας Κάλλιστος Ware στην Πεμπτουσία για την πρώτη του εμπειρία από την Ορθόδοξη Εκκλησία και για τη νέα γενεά Ορθοδόξων στην Αγγλία.

  • Στις 20:05 την ομιλία του μακαριστού Μητροπολίτη Διοκλείας Κάλλιστου Ware, σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στα πλαίσια της 4ης Έκθεσης Χριστιανικού Βιβλίου, για την πνευματική σημασία της Φιλοκαλίας και την επίδρασή της σε ορθόδοξους και μη.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων