29/08/2023 29/08/2023 Η Θεομητορική εορτή της Κοιμήσεως της Θεοτόκου εορτάστηκε την Δευτέρα 28/08/23 (π.ε. 15/08/23) στο Άγιον Όρος. Στην Ιερά Μεγίστη Μονή του Βατοπαιδίου εορτάσθηκε η Κοίμηση της Θεοτόκου με την τέλεση Ιεράς Αγρυπνίας.  Της Ευχαριστιακής Συνάξεως προεξήρχε ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Ευμενείας κ. Ειρηναίος, Βοηθός Επίσκοπος του Οικουμενικού Πατριάρχου και Ηγούμενος της Πατριαρχικής και Σταυροπηγιακής Ιεράς...
29 Αυγούστου, 2023 - 8:16
Τελευταία ενημέρωση: 29/08/2023 - 9:21

H εορτή της Κοιμήσεως της Θεοτόκου στην Ι.Μ.Μ. Βατοπαιδίου (ΒΙΝΤΕΟ)

Διαδώστε:
H εορτή της Κοιμήσεως της Θεοτόκου στην Ι.Μ.Μ. Βατοπαιδίου (ΒΙΝΤΕΟ)

Η Θεομητορική εορτή της Κοιμήσεως της Θεοτόκου εορτάστηκε την Δευτέρα 28/08/23 (π.ε. 15/08/23) στο Άγιον Όρος. Στην Ιερά Μεγίστη Μονή του Βατοπαιδίου εορτάσθηκε η Κοίμηση της Θεοτόκου με την τέλεση Ιεράς Αγρυπνίας.

Της Ευχαριστιακής Συνάξεως προεξήρχε ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Ευμενείας κ. Ειρηναίος, Βοηθός Επίσκοπος του Οικουμενικού Πατριάρχου και Ηγούμενος της Πατριαρχικής και Σταυροπηγιακής Ιεράς Μονής Κυρίας των Αγγέλων Γουβερνέτου, πλαισιούμενος από τον Καθηγούμενο της Ιεράς Μεγίστης Μονής Βατοπαιδίου Γέροντα Εφραίμ και τους Βατοπαιδινούς πατέρες καθώς και άλλους αγιορείτες και επισκέπτες πατέρες.

(Πηγή: vatopedi.gr)

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων