05/09/2023 05/09/2023 Οργή, αγανάκτηση, αποτροπιασμό και θλίψη προκαλούν οι βεβηλώσεις εικόνων του Χριστού και της Παναγίας από αγνώστους ιερόσυλους στο 2ο Δημοτικό Σχολείο Πικερμίου. Οι δράστες δεν σταμάτησαν στις βεβηλώσεις, καθώς έγραψαν επίσης υβριστικά συνθήματα σε πίνακα στην Αραβική γλώσσα. Μπροστά στο αποκρουστικό σκηνικό βρέθηκαν το απόγευμα της Κυριακής 3 Σεπτεμβρίου 2023 μέλη του Δ.Σ. του Συλλόγου...
05 Σεπτεμβρίου, 2023 - 19:30
Τελευταία ενημέρωση: 05/09/2023 - 22:09

Ιερόσυλοι βεβήλωσαν εικόνες σε σχολείο στο Πικέρμι

Διαδώστε:
Ιερόσυλοι βεβήλωσαν εικόνες σε σχολείο στο Πικέρμι

Οργή, αγανάκτηση, αποτροπιασμό και θλίψη προκαλούν οι βεβηλώσεις εικόνων του Χριστού και της Παναγίας από αγνώστους ιερόσυλους στο 2ο Δημοτικό Σχολείο Πικερμίου. Οι δράστες δεν σταμάτησαν στις βεβηλώσεις, καθώς έγραψαν επίσης υβριστικά συνθήματα σε πίνακα στην Αραβική γλώσσα.

Μπροστά στο αποκρουστικό σκηνικό βρέθηκαν το απόγευμα της Κυριακής 3 Σεπτεμβρίου 2023 μέλη του Δ.Σ. του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων τα οποία είχαν επισκεφθεί το σχολείο για τις τελευταίες ετοιμασίες ενόψει της έναρξης της νέας σχολικής χρονιάς.

Το Δ.Σ. του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 2ου Δημοτικού Σχολείου Πικερμίου καταγγέλλει το θλιβερό περιστατικό με ανακοίνωση του, η οποία αναφέρει τα εξής:

«Την Κυριακή 03-09-2023 το απόγευμα βρεθήκαμε μπροστά σε μια αποτρόπαια πράξη βανδαλισμού στο 2ο Δημοτικό Σχολείο Πικερμίου. Είχαμε επισκεφτεί το σχολείο ως μέλη του Δ. Σ του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων προκειμένου να γίνουν οι τελευταίες ετοιμασίες για την υποδοχή των μαθητών – παιδιών μας την προσεχή Δευτέρα 11-09-2023 και αντικρυσαμε εικόνες βεβηλωσης των θρησκευτικών μας συμβόλων και συνθήματα γραμμένα στους πίνακες τάξεων. Επικοινώνησαμε άμεσα με τους αρμόδιους φορείς και σε συνεργασία με τους Διευθυντές των σχολείων προβαινουμε σε όλες τις νόμιμες ενέργειες….!
Δ. Σ. Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων 2ου Δημοτικού Σχολείου Πικερμίου.»

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων