06/09/2023 06/09/2023 Η Επισκοπή Νότιας Βεσσαραβίας προσέφερε πάνω από 600 σχολικές τσάντες με γραφική ύλη σε μαθητές, με την φροντίδα του Επισκόπου κ. Βενιαμίν και την υποστήριξη πολλών ευεργετών. «Χαιρόμαστε που και οι ενορίες στήριξαν αυτό το έργο, συμβάλλοντας στην συγκέντρωση πολλών σχολικών σακιδίων ανάλογα με τις ανάγκες και τις δυνατότητες. Ευχαριστούμε την Επισκοπή Χουσίου, την Αρχιεπισκοπή...
06 Σεπτεμβρίου, 2023 - 14:18
Τελευταία ενημέρωση: 06/09/2023 - 13:53

Η Επισκοπή Νότιας Βεσσαραβίας μοίρασε πάνω από 600 σχολικές τσάντες σε μαθητές

Διαδώστε:
Η Επισκοπή Νότιας Βεσσαραβίας μοίρασε πάνω από 600 σχολικές τσάντες σε μαθητές

Η Επισκοπή Νότιας Βεσσαραβίας προσέφερε πάνω από 600 σχολικές τσάντες με γραφική ύλη σε μαθητές, με την φροντίδα του Επισκόπου κ. Βενιαμίν και την υποστήριξη πολλών ευεργετών.

«Χαιρόμαστε που και οι ενορίες στήριξαν αυτό το έργο, συμβάλλοντας στην συγκέντρωση πολλών σχολικών σακιδίων ανάλογα με τις ανάγκες και τις δυνατότητες. Ευχαριστούμε την Επισκοπή Χουσίου, την Αρχιεπισκοπή Κάτω Δουνάβεως, τον π. Ioan Pituscan και όλους όσοι συμμετείχαν σε αυτήν την προσπάθεια για να φέρουμε χαρά στα παιδιά και στις οικογένειές τους. Τις τελευταίες εβδομάδες, στη Θεία Λειτουργία, γίνονταν παρακλήσεις έτσι ώστε ο Θεός να δώσει σοφία σε μαθητές, φοιτητές και δασκάλους. Να εμπνεύσει τους δασκάλους να διευρύνουν τους ορίζοντες των μαθητών και να τους καθοδηγήσουν στο δρόμο της επιστήμης και της γνώσης γύρω από τον κόσμο αλλά κυρίως γύρω από τον Θεό, τον Δημιουργό και προστάτη μας», ανέφεραν οι εκπρόσωποι της Επισκοπής.

 

Πηγή: Basilica (Iulian Dumitrascu)

Φωτογραφίες: Facebook / Episcopia Basarabiei de Sud

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων